3 nya spel på Netflix, inklusive en FPS, så här kan du njuta av dem

Netflix-spel © Netflix

netflix fortsätter sina ansträngningar inom videospelsområdet genom att distribuera ytterligare titlar direkt spelbara från dess applikation. Och det är något nytt den här veckan.

Det var i november förra året som SVoD-plattformen distribuerade sina första mobilspel tillgängliga via sektionen Netflix spel av tjänst. Genom att klicka på önskad programvara öppnas sidan för Google Play Store eller App Store för att ladda ner den. Titeln kan sedan startas från Netflix-applikationen. Ingen ytterligare prenumeration krävs för att få tillgång till denna nyhet.

En bra första

Således har Netflix just meddelat ankomsten av tre mobilspel i sin katalog. Från och med den här veckan kan användare komma igång Detta är en sann berättelse, ett lärorikt spel med handmålade landskap och en berättelse i verkligheten som uppehåller sig vid en afrikansk kvinnas dagliga kamp. då har vi Shatter remastraden tegelbrytare i retrostil med bossbråk.

Slutligen erbjuder Netflix för första gången en FPS inom sitt erbjudande. Berättigad Into The Dead 2: Unleashed, kommer den här förstapersonstiteln att be oss möta vågor av zombies. Detta ultimata spel kommer att hända” inom kort “.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button