3 bästa WordPress SEO-plugins

Alla som har någon kunskap om Internet-(Internet) marknadsföring, hörde termen SEO , en akronym för sökmotoroptimering. Det är processen att skapa inflytande på sökmotorer, främst på Google för att hjälpa en webbplats att rankas högre i sökresultaten.

Detta inkluderar sidoptimering genom korrekt användning av sökord, bakåtlänkar, kvalitetsinnehåll och ett dussin andra faktorer som ändras varje gång Google uppdaterar sina algoritmer.

Människor ägnar år åt att försöka hitta det bästa sättet att ranka sig på Google men bästa praxis SEO förändras så ofta att det är meningslöst att försöka hänga med i tiden. Vissa saker förblir dock desamma – användandet av sökord, kvaliteten på innehållet på webbplatsen och metadata.

Lyckligtvis för bloggare finns det dussintals SEO(WordPress SEO) – plugins för WordPress som hjälper dig att optimera varje sida på din webbplats. Med allt detta val kan det vara svårt att sålla bort det goda från det dåliga. Den här artikeln hjälper dig att göra rätt val för din webbplats.

WordPress SEO av Yoast

När det kommer till WordPress SEO , Yoast – det mest högljudda namnet i spelet. plugin Yoast ingår som standard i ett stort antal premiumteman, men du kan också hitta det separat om du vill. Det ger en komplett lösning för allt SEO .

Yoast visas längst ner i inlägget och låter dig redigera alla funktioner i din SEO . Du kan infoga anpassade metabeskrivningar, anpassad snigel, SEO – header och mer.

Det mest användbara är kanske SEO – analys som utför Yoast. Den indikerar om publikationen har optimerats på rätt sätt och ger sedan en lista över viktiga frågor, förbättringsområden och områden där publikationen är framgångsrik.

Yoast har två alternativ: en gratisversion med massor av funktioner och en premiumversion som säljs för $89. Premiumversionen erbjuder gratis support, en omdirigeringshanterare och mer.

Det finns också konstanta uppdateringar i genomsnitt varannan vecka för att plugin ska fungera så bra som möjligt.

Allt i ett SEO-paket (WordPress)

Enligt hans hemsida, Allt i ett SEO-paket har laddats ner över 50 miljoner gånger. Detta är en av de mest kraftfulla plugins av en anledning – den betalda versionen låter dig skicka en webbplatskarta till Google och Bing . Detta gör det lättare för bots att genomsöka sajten, vilket ger dig lite mer nästan direkt. SEO .

Som plugin Yoast Allt i ett SEO har gratis och betalversioner. Gratisversionen har alla grundläggande funktioner, som du kan se i skärmdumpen ovan. Du kan skapa din egen titel, metabeskrivning och URL -adress .

Det ger dig också möjlighet att aktivera NOINDEX för meddelandet, vilket betyder att Google kommer inte att indexera det i sina sökmotorer. FÖLJ INTE ber sökmotorer att ignorera länkar från sidan. Du kan också inaktivera SEO för post. Om du klickar på den här kryssrutan kommer det att finnas ett annat alternativ under den att inaktivera Google Analytics .

Betalversionen erbjuds på nivåer ” Enskild(Enskild)”, “Företag(Företag)” och ” Byrå”(Agentur) till ett pris av 136, 236 respektive 1118 dollar per år. För de flesta kommer det att räcka enskild(Enskild) eller affärsförbindelser.(Företag)

Proffs -version Allt i ett SEO erbjuder förbättrad kundvagnssupport WooCommerce-alternativ (WooCommerce)SEO för taggar, kategorier och taxonomier, samt tillgång till en rad utbildnings- och supportforum.

SEO-ramverk (WordPress)

Yoast och allt i ett SEO är fantastiska verktyg för användare som vill förstå de minsta detaljerna för att optimera sin webbplats och förbättra även de minsta detaljerna. Men hur är det med användare som vet det SEO nödvändigt, men vill vara så icke-påträngande som möjligt? Här kommer det SEO Framework hjälp(SEO Framework).

Detta plugin anses vara det bästa Yoast-alternativet av två skäl. för det första(För det första) Han är mäktig. För det andra(Andra), det är helt gratis.

Premiumversioner SEO ramverk existerar inte . Vad du ser är vad du får. SEO ramverk förkonfigurerad för maximal prestanda. Han anser SEO som skillnaden mellan automatisk och manuell växellåda; Naturligtvis, om du är en professionell, då kan du ha en något högre gas körsträcka med en manuell växellåda, men är det inte(på riktigt) är det värt allt krångel med att inte ha en automatlåda?

Plugin-programmet visas under textfältet WordPress att posta och har tre flikar: ” (WordPress)Allmän(Allmänt)”, ” Social(sociala) nätverk” och ” Synlighet(Synlighet) » .

  • Tab « Allmän(Allmänt)” låter dig redigera metatiteln och metabeskrivningen, och ett färgat stapeldiagram och en beskrivning bredvid textrutorna visar hur optimerade de är.
  • Tab « Social(Sociala) nätverk” låter dig skapa dina egna titlar, beskrivningar och bilder för sociala nätverk.
  • På fliken ” Synlighet » du kan ange din egen (Synlighet)URL, (URL)URL -omdirigeringsadress, samt hantera inställningarna för roboten och arkivet.

Rätt plugin för rätt jobb

Allt(Alla) Dessa tre plugins rekommenderas om och om igen på dussintals olika SEO – webbplatser. Även om det finns många andra SEO(WordPress SEO) – WordPress-plugins (liksom många olika verktyg för specifika uppgifter), dessa tre kommer att vara de mest användbara. Om du vill ha ett riktigt praktiskt, kontrollerat förhållningssätt till SEO , Yoast eller Allt in One är det bästa valet. Ändå, Yoast verkar lite kraftfullare.

Men om du letar efter något enkelt för att komma igång i SEO-världen, då SEO ramverk är en lågriskmetod. Eftersom plugin-programmet automatiserar mycket av processen för dig är det omöjligt att göra misstaget att döda din webbplats ranking – åtminstone när det gäller att optimera dina inlägg.

Alla som så mycket som andades en susning om internetmarknadsföring har hört termen SEO, en akronym för sökmotoroptimering. Detta är processen att bygga inflytande på sökmotorer, främst Google, för att hjälpa en webbplats att rankas högre i sökresultaten.

Det handlar om att optimera en sida genom korrekt användning av sökord, bakåtlänkar, kvalitetsinnehåll och ett dussin andra faktorer som förändras varje gång Google uppdaterar sina algoritmer.

Människor tillbringar åratal med att försöka hitta det bästa sättet att ranka i Google, men bästa metoder för SEO ändras så ofta att det är meningslöst att försöka hänga med. Några saker är dock desamma – nyckelordsanvändning, kvaliteten på innehållet på webbplatsen och metadata.

Lyckligtvis för alla som bygger en blogg finns det dussintals WordPress SEO-plugins att välja mellan som hjälper dig att optimera varje sida på din webbplats. Med alla dessa val kan det vara svårt att sålla bort det goda från det dåliga. Den här artikeln hjälper dig att begränsa rätt val för din webbplats.

WordPress SEO av Yoast

När det kommer till WordPress SEO är Yoast det största namnet i spelet. Yoast-pluginet ingår som standard i ett stort antal premiumteman, men du kan också hitta plugin-programmet själv om du vill. Det ger en heltäckande lösning på allt SEO.

Yoast dyker upp längst ner i inlägget och låter dig redigera alla funktioner i din SEO. Du kan infoga anpassade metabeskrivningar, en anpassad slug, SEO-titel och mycket mer.

Den kanske mest användbara är SEO-analysen som Yoast utför. Den indikerar om ett inlägg har optimerats korrekt eller inte, och ger sedan en lista över stora problem, områden som kan behöva förbättras och områden där inlägget lyckas.

Yoast har två alternativ: en gratisversion som har många funktioner och en premiumversion som kostar $89. Premiumversionen erbjuder gratis support, en omdirigeringshanterare och mycket mer.

Det finns också konsekventa uppdateringar varannan vecka i genomsnitt för att säkerställa att plugin-programmet fungerar så gott det kan.

Allt i ett SEO-paket (WordPress)

Enligt dess hemsida har Allt i ett SEO-paket laddats ner över 50 miljoner gånger. Det är en av de mest kraftfulla plugins som finns av en anledning – den betalda versionen låter dig skicka in din webbplatskarta till Google och Bing. Genom att göra detta blir det lättare för botarna att genomsöka sajten, vilket nästan omedelbart ger lite mer SEO.

Precis som Yoast-pluginet har All in One SEO en gratis och en betalversion. Gratisversionen har alla grundläggande funktioner, som du kan se i skärmdumpen ovan. Du kan skapa en anpassad titel, metabeskrivning och URL.

Det ger dig också möjlighet att aktivera NOINDEX på inlägget, vilket innebär att Google inte kommer att indexera det i sina sökmotorer. NOFOLLOW säger åt sökmotorer att ignorera länkar från sidan. Du kan också inaktivera SEO för inlägget. Om du klickar på den kryssrutan visas ett annat alternativ under den för att inaktivera Google Analytics.

Den betalda versionen erbjuds på individ-, företags- och byrånivåer för $136, $236 respektive $1118 per år. För de flesta räcker det med privatpersoner eller företag.

Pro-versionen av All in One SEO erbjuder avancerat stöd för WooCommerce-varukorgen, SEO-alternativ för taggar, kategorier och taxonomier och tillgång till ett antal utbildnings- och supportforum.

Yoast och Allt-i-ett SEO är fantastiska verktyg för användare som vill gräva ner sig i detaljen i sin webbplatsoptimering och förbättra även de minsta detaljerna i den. Men hur är det med användare som vet att SEO är nödvändigt, men som vill vara så praktiska som möjligt? Det är där SEO-ramverket kommer in.

Detta plugin anses till stor del vara det bästa alternativet till Yoast av två skäl. För det första är det kraftfullt. För det andra är det helt gratis.

Det finns ingen premiumversion av SEO Framework. Vad du ser är vad du får. SEO Framework är förkonfigurerat för att leverera bästa prestanda utanför porten. Den behandlar SEO som skillnaden mellan en automatisk och en manuell växellåda; visst, du kan få lite bättre bensinkörning av en manual om du är ett proffs, men är det värt allt krångel med att inte ha en automat?

Plugin-programmet visas under WordPress-textrutan för inlägget och har tre flikar: Allmänt, Socialt och Synlighet.

  • Fliken Allmänt låter dig redigera metatiteln och metabeskrivningen, och ett färgat stapeldiagram och en beskrivning bredvid textrutorna visar hur optimerade de är.
  • Fliken Socialt tillåter anpassade titlar, beskrivningar och en anpassad bild på sociala medier.
  • Fliken Synlighet låter dig ställa in den anpassade webbadressen, en omdirigeringsadress och styra robot- och arkivinställningar.

Rätt plugin för rätt jobb

Alla dessa tre plugins rekommenderas gång på gång på dussintals olika SEO-sajter. Även om det finns gott om andra WordPress SEO-plugins (liksom en mängd olika verktyg för specifika uppgifter), kommer dessa tre att vara de mest användbara. Om du vill ha ett riktigt praktiskt, kontrollerat förhållningssätt till din SEO, är Yoast eller Allt i ett det bästa valet. Som sagt, Yoast verkar bara vara lite mer kraftfull.

Men om du letar efter något enkelt som hjälper dig att komma igång med sökmotoroptimeringsvärlden, så är SEO Framework ett lågrisksätt. Eftersom plugin-programmet automatiserar mycket av processen för dig, är det omöjligt att göra ett rangdödande misstag på din webbplats – åtminstone när det gäller att optimera dina inlägg.

Relaterade Artiklar

Back to top button