3 Amazon prisspårningsverktyg för skrivbord eller webbläsare

Amazon har varit den största e-handelshandlaren under många år och i takt med att företaget har utökat sin verksamhet genom att utveckla egna mycket populära produkter som t.ex. Kindle Fire och Echo Dot(Kindle Fire och Echo Dot) , det finns inga tecken på att hon kommer att sakta ner.

Det som en gång var ödmjukt bokhandel online(bokhandel online) har nu vuxit till en enorm onlinemarknad(online marketplace), som säljer sina egna produkter direkt och även låter tredje parts säljare lista artiklar till försäljning. Med ett sånt myllor av listor sparsam och smart(sparsam och kunnig) letar alltid efter nya sätt att dra fördel av Amazon-erbjudanden.

Amazon håller mycket sällan storskalig försäljning, varav de mest populära är Prime Day men priserna sjunker och erbjudanden öppnas varje dag – det finns så många av dem att det är svårt att hålla koll.

Men till förmån för tusentals köpare finns det flera onlineverktyg prisspårning(prisspårning) Amazon , som kombinerar miljontals Amazon-produkter och historia priser i butik. (butikspris) Låt oss i den här artikeln ta en titt på några av de bästa verktygen Amazon prisspårning för din (prisspårning)dator eller webbläsare(skrivbord eller webbläsare) .

Keepa är det bästa spårningsverktyget Amazon priser(Amazon-pris) i din webbläsare. Det stöds genom webbläsartillägg i Firefox, Chrome, Opera, Edge och även på mobila enheter via Firefox app(Firefox-appen) .

Även om Keepa erbjuder premiumfunktioner har jag använt det fritt i många år nu och det har varit det bästa sättet för mig att hålla reda på den perfekta tiden att köpa en produkt på Amazon .

Efter att ha skapat ett konto och installerat ett av Keepas webbläsartillägg visar det automatiskt diagram prishistorik(prishistorik) på varje sida Amazon produkt.(Amazon-produkt)

Det här tillåter identifiera med ett ögonkast(översikt) den bästa tiden att köpa en produkt. Bara detta diagram har räddat mig från att köpa produkter tiotals procent över deras ofta lägsta priser, vilket är trevligt.

Keepa kommer också att tillåta dig att ställa in anpassade produktprisaviseringar direkt på sidorna Amazon produkter.(Amazon-produkt)

När den aktiveras kan du få dessa prisaviseringar till din e-post, Facebook , Telegram skrivbordsaviseringar eller till och med i RSS-flöde(RSS-flöde).

Keepa gör prisspårning Amazon enkel och intuitiv, och jag hittade inte tillräckliga skäl att byta från det till en konkurrerande tjänst.

CamelCamelCamel anmärkningsvärt lik Keepa . Den största skillnaden ligger i funktionaliteten på varje webbplats och inte i webbläsartillägg(webbläsartillägg) . Hemsida CamelCamelCamel erbjuder ett spårningsverktyg Amazon-priser, vilket ger mycket oordnade och inkonsekventa resultat. (Amazon price) Detta är som ett steg tillbaka från en enkel direktsökning till Amazon.

CamelCamelCamel erbjuder webbläsartillägg för Firefox- och Chrome-användare, och dess tillägg fungerar på ungefär samma sätt som Keepa.

Den viktigaste skillnaden är att prisdiagram(pristabell) Keepa är inbyggd i sig själv Amazon sida(Amazon-sida) , medan CamelCamelCamel nås via tilläggsikonen i din webbläsares verktygsfält. När du går till sidan Amazon produkt(Amazon-produkt), du kommer att se hur den lyser förlängningsikon. (tilläggsikon)Genom att klicka på den öppnar du prisdiagrammet(pristabell) produkt .

Diagrammet låter dig visa eller dölja pristyper ( Amazon tredje part ny och tredje part används), och du kan enkelt skapa prisaviseringar direkt från denna popup genom att ange dina önskade priser.

Val CamelCamelCamel istället(CamelCamelCamel) Keepa (Keepa) detta är en enkel fråga om du behöver mer avancerade webbplatsfunktioner som Keepa , eller om du föredrar vissa diagram framför andra. Båda fungerar lika bra.

SlickDeals skiljer sig mycket från Keepa och CamelCamelCamel(Keepa och CamelCamelCamel) . Detta är inte en traditionell spårningstjänst Amazon priser i den meningen att databasen är fylld med prishistorik. (Amazon-pris) Istället förlitar den sig helt på att communityn presenterar relevanta erbjudanden.

Denna metod har kuration(deal curation) erbjudanden har sina för- och nackdelar, men användare SlickDeals har under åren blivit mästare i sitt hantverk. Till exempel SlickDeals(SlickDeals) var den första att märka att en kamera på $13 000 säljs för bara $90 (uppenbart fel i priset(prisfel) ) under Prime Day 2019 .

Amazon överallt i SlickDeals , och det här är en av de officiella butikerna de listar i sina sökresultat. Detta tillåter användare att begränsa affärvarningar till de som bara visas på Amazon .

Även om du kanske inte kan passera SlickDeals URL – adress Amazon produkt,(Amazon-produkt) för att spåra dess prisfluktuationer kan du lägga till en individ affär varning(deal alert) , begränsar den till exakt butik, kategori, varumärke och sökord. Som visas ovan kommer att lägga till denna varning meddelar mig så snart användaren hittar ett förslag för köpa en Kingston DataTraveler-flashenhet(Kingston DataTraveler blinkar) på Amazon .

SlickDeals har också ett officiellt webbläsartillägg, men det ser mer ut som Honey än på Keepa eller CamelCamelCamel(Keepa eller CamelCamelCamel) . Det är mer ett verktyg kupongspårning(kupongspårare) än ett botemedel prisspårning(prisspårare). Däremot SlickDeals(SlickDeals) har en fördel jämfört med de andra två spårarna på den här listan – det är en fantastisk app för både iOS och Android (Android) .

Även om det inte nödvändigtvis är en spårningstjänst Amazon priser(Amazon-pris), du kommer inte ångra att du provade SlickDeals. Du kommer att bli förvånad över att se de erbjudanden som communityn hittar!

Att investera tid i att sätta upp och underhålla spårning på någon av dessa tre spårningstjänster priser(Amazon-pris) och Amazon-affärer kommer att ge utdelning på lång sikt. Om ditt mål är att bli en mer ekonomisk shoppare, se till att prova alla tre alternativen ovan!

Amazon har varit den största e-handelshandlaren i åratal, och eftersom företaget har utvecklat sina egna enormt populära produkter, som Kindle Fire och Echo Dot, finns det inga tecken på att det saktar ner.

Det som en gång var en blygsam onlinebokhandel är nu en enorm onlinemarknadsplats som säljer sina egna produkter direkt och som även låter tredjepartshandlare lista artiklar till försäljning. Med en sådan mängd listor letar de sparsamma och kunniga alltid efter nya sätt att dra fördel av Amazons erbjudanden.

Amazon har storskalig försäljning mycket sällan, det är mest populärt att vara Prime Day, men priserna sänks och erbjudanden lanseras varje dag – så många att det är svårt att hålla reda på.

Men till fördel för tusentals shoppare finns det flera onlineverktyg för prisspårning av Amazon som samlar Amazons miljontals produkter och butiksprishistorik. I den här artikeln, låt oss gå över några av de bästa Amazon prisspårningsverktygen för ditt skrivbord eller webbläsare.

Keepa är vårt val för det bästa Amazon prisspårningsverktyget i din webbläsare. Det stöds genom webbläsartillägg på Firefox, Chrome, Opera, Edge och även på mobilen via Firefox-appen.

Även om Keepa erbjuder premiumfunktioner, har jag använt det fritt i flera år nu och det har varit det bästa sättet för mig att spåra den perfekta tiden för att få tag i en produkt på Amazon.

Efter att ha skapat ett konto och installerat ett av Keepas webbläsartillägg kommer det automatiskt att visa prishistorikdiagram på varje Amazon-produktsida.

Detta ger en överblick över den bästa tiden att köpa en produkt. Bara det här diagrammet har räddat mig från att köpa produkter för tiotals procent över deras ofta lägsta priser, och det känns bra.

Keepa låter dig också ställa in individuella prisvarningar för varor direkt på Amazons produktsidor.

När de utlöses kan du få dessa prisaviseringar skickade till din e-post, Facebook, Telegram, skrivbordsaviseringar eller till och med ett RSS-flöde.

Keepa gör Amazon prisspårning enkel och intuitiv, och jag har inte funnit någon tillräcklig anledning att byta från det till en konkurrerande tjänst.

CamelCamelCamel är förvånansvärt lik Keepa. Den största skillnaden är funktionaliteten på var och ens webbplats, snarare än deras webbläsartillägg. CamelCamelCamels webbplats erbjuder ett Amazon prisspårningsverktyg, som erbjuder mycket oordning och inkonsekventa resultat. Det känns som ett steg tillbaka från att bara söka direkt på Amazon.

CamelCamelCamel erbjuder webbläsartillägg till användare av Firefox och Chrome, och dess tillägg fungerar nästan identiskt med Keepas.

Den viktigaste skillnaden är att Keepas prisdiagram bäddas in i själva Amazon-sidan, medan CamelCamelCamels nås via tilläggets ikon i din webbläsares verktygsfält. När du navigerar till en Amazon-produktsida ser du att tilläggsikonen tänds. Om du klickar på den visas produktens pristabell.

Diagrammet låter dig visa eller dölja tredje pristyper (Amazon, tredjeparts nya och använda tredjeparts), och du kan enkelt skapa prisaviseringar direkt från detta pop-out genom att ange önskat pris.

Att välja CamelCamelCamel framför Keepa är en enkel fråga om du behöver de mer polerade webbplatsfunktionerna som Keepa tillhandahåller, eller om du föredrar ens diagram framför den andra. Båda fungerar väldigt lika och bra.

SlickDeals skiljer sig mycket från Keepa och CamelCamelCamel. Det är inte en traditionell Amazon-prisspårningstjänst i betydelsen att hålla en databas full av prishistorik. Istället förlitar man sig helt på att gemenskapen skickar in relevanta affärer.

Det finns för- och nackdelar med den här metoden för att skapa affärer, men SlickDeals-användare har blivit mästare i sitt hantverk genom åren. SlickDeals var först med att fånga kameran på $13 000 som såldes för bara $90 (ett uppenbart prismisstag) under Prime Day 2019, till exempel.

Amazon finns över hela SlickDeals, och det är en av de officiella butikerna de listar i sina sökresultat. Detta tillåter användare att begränsa affärvarningar till de som bara visas på Amazon.

Även om du kanske inte kan ge SlickDeals webbadressen till en Amazon-produkt för att övervaka den för prisfluktuationer, vad du kan göra är att lägga till en anpassad dealvarning som begränsas till en exakt butik, kategori, varumärke och nyckelord. Som visas ovan skulle jag få reda på den här varningen när en användare hittar ett erbjudande för en Kingston DataTraveler-flashenhet på Amazon.

SlickDeals har också en officiell webbläsartillägg, men den fungerar mer som Honey snarare än Keepa eller CamelCamelCamel. Det är mer en kupongspårare än en prisspårare. En fördel SlickDeals har framför de andra två spårarna på den här listan är dock en fantastisk app för både iOS och Android.

Även om det inte nödvändigtvis är en Amazon-prisspårningstjänst, kommer du inte att ångra att du provade SlickDeals. Du kommer att bli förvånad över att se de erbjudanden som communityn hittar!

Att investera i tid för att sätta upp och underhålla spårning på en av dessa tre Amazon-prisspårnings- och deal-tracking-tjänster kommer att ge utdelning i det långa loppet. Om ditt mål är att bli en mer sparsam shoppare, testa definitivt alla tre alternativen ovan!