29-tums LG UltraWide Full HD IPS-skärm faller under 200 euro

LG UltraWide 29WN600-W © LG

Den utmärkta LG UltraWide 29WN600-W-skärmen för 199,99 € på Amazon? Detta är ett av erbjudandena att ta vara på denna helg för ha en vacker huvud- eller sekundärskärm för din dator med, som en bonus, -31 % reduktion !

Varför välja denna LG UltraWide 29″-skärm:

  • 29 tums IPS-panel
  • 5ms svarstid
  • HDR 10-kompatibel skärm

Se erbjudandet LG UltraWide 29WN600-W PC-skärm för 199,99 € på Amazon

Amputerad med en tredjedel av sitt pris är denna LG-skärm mycket mer tillgänglig på Amazon

Detta är ett idealiskt erbjudande att ta tag i om du letar efter en huvud- eller sekundärskärm för din centralenhet eller din PC. För att se det senaste avsnittet av din nuvarande serie eller ditt zoommöte under din distansarbete måndag är denna LG-skärm väldigt praktisk! Dessutom sjunker priset på LG UltraWide 29WN600-W till endast 199,99 € hos Amazon!

Det är därför en fin sänkning på -31 % som e-handelsplattformen ger dig denna helg jämfört med det vanliga priset på 289,99 €. Leverans inom 3 till 5 arbetsdagar till ditt hem i storstads-Frankrike erbjuds dig och du har den vanliga 30-dagars pengarna-tillbaka-garantin hos Amazon om det behövs.

En mångsidig och full HD-skärm från LG!

Här är en vacker LED-skärm för att utrusta dig som du vill! Med sin 29-tums IPS-panel, med en upplösning på 2560 x 1080 pixlar i Full HD-upplösning, har denna LG UltraWide-redigerare allt för att imponera på dig samtidigt som du minimerar din ögontrötthet. Med sitt bildförhållande på 21:9 ger den dig 33 % mer skärmyta än en liknande 16:9-skärm.

Dess mångsidighet erbjuds särskilt av perfekt HDR 10-kompatibilitet för optimal färgåtergivning. Totalt täcker denna monitor 99 % av sRGB-färgspektrumet. Dessutom gör dess 5 ms svarstid att den kan svara på alla användningsområden, inklusive spel, med vetskapen om att AMD FreeSynch-teknik ingår för smidigare rörelser och för att undvika ryck. Med en sådan skärmbredd kan du dessutom enkelt rikta in två bord sida vid sida, vilket är mycket praktiskt för dem som till exempel tränar distansarbete.

Slutligen drar du nytta av 7W MaxxAudio stereohögtalare integrerade i din LG-skärm samt, på kontaktnivå, två HDMI-portar och en DisplayPort. Så, kommer du att falla för denna vackra LG UltraWide-skärm på -31% hos Amazon?

Se erbjudandet LG UltraWide 29WN600-W PC-skärm för 199,99 € på Amazon

Hitta instruktören till bästa valuta för pengarna med Clubic

Om du vill veta mer om tävlingen eller de aktuella erbjudandena, tveka inte att konsultera vår 100% oberoende jämförelse av de bästa PC-skärmarna 2022.

Relaterade Artiklar

Back to top button