2021, iPhone 12S med mindre skåror, LiDAR och optisk stabilisering?

iPhone 12 Pro © © Apple

iPhone 12S eller iPhone 13, vi vet inte vad de heter än. Men vi vet att dess skåra kommer att minska och att den nya generationen kommer att förbättras i foto och video.

Under 2021 bör Apple lansera fyra nya smartphones som tar upp det mesta av designen på iPhone 12. Apples varumärke skulle kunna välja att kalla dem iPhone 12S snarare än iPhone 13, med tanke på den markanta likheten mellan de två generationerna.

Läs också:
Den nya iPhone SE och AirPods Pro 2, det skulle vara för april 2021

Ett mindre imponerande hack

Samma skärmstorlekar förväntas: 5,4 tum för Mini, 6,1 tum för iPhone 12S och iPhone 12S Pro och 6,7 tum för iPhone 12S Max. Å andra sidan skulle Cupertino-företaget äntligen lyckas minska storleken på hacket, enligt flera rapporter. Inte nödvändigtvis på bredden utan snarare på höjden, enligt de första returerna på produktionslinjerna.

För att uppnå detta har Apple satt ihop den infraröda kameran och punktprojektorn till en enda modul.

Fortfarande när det gäller design, skulle estetiken hos iPhone 12 tas upp, med i synnerhet närvaron av platta kanter.

Läs också:
Optiken hos iPhone-kameror bör inte längre utvecklas 2023

LiDAR för alla

I den här generationen har Apple integrerat sin berömda LiDAR-skanner på baksidan av de två iPhone 12 Pro-modellerna, vilket ger dem skärpedjupsmätning och förstärkt verklighet som aldrig setts på en smartphone. I år bör LiDAR utrusta hela iPhone 12S (eller iPhone 13)-serien.

iPhone 12 Pro Max behandlades med en helt ny optisk stabilisator för foton och speciellt video, som också borde komma på alla 2021-modeller.

Slutligen skulle iPhone 12S Pro och 12S Pro Max dra nytta av en bättre fotosensor dedikerad till ultravidvinkel, med en minskning av distorsion, tillägg av autofokus och en bländare som släpper in mer ljus.

Källa: GSMArena

Relaterade Artiklar

Back to top button