2 sätt att använda anpassade ringsignaler på din iPhone –

Beställnings(Anpassade) ringsignaler är ett av de bästa sätten att anpassa din iPhone så att den ser mer ut som din egen än bara en annan iPhone i fickan. Det är därför vi tänkte att det skulle vara en bra idé att visa dig hur du använder anpassade ringsignaler på din iPhone. Här är två sätt att göra det: ett är baserat på att köpa nya ringsignaler från iTunes Lagra och den andra låter dig skapa dina egna ringsignaler med iTunes:

1. Köp nya ringsignaler från iTunes Lagra.

Det första och enklaste sättet att använda anpassade ringsignaler på din iPhone är att köpa dem från iTunes. Lagra . Så här fungerar det:

Öppna appen på din iPhone iTunes affär och klicka sedan på ” toner(Tones) ” längst ner på skärmen.

Sök eller bläddra(Sök eller bläddra) för att hitta den ringsignal du gillar och behöver.

Toner-sektionen i iTunes Store

När du hittar önskad ringsignal klickar du på dess pris.

Klicka på priset för en ringsignal

Välj hur du vill använda ringsignalen du ska köpa: “Ange som standard ringsignal”, “Ange som standard ringsignal för text”(“Ange som standardringsignal”, “Ange som standardtextton”) eller “Tilldela till kontakt”. (“Tilldela en kontakt.”) Om du vill fatta ett beslut senare, klicka “Redo(Gjort)” .

Välj hur du vill använda den nya ringsignalen

Betala den summa pengar som Äpple förfrågningar om en ringsignal med din favoritbetalningsmetod. När du gör detta kommer ringsignalen att ställas in som du angav i föregående steg.

Betalning för en ny ringsignal

Om du inte har valt att använda egen ringsignal(anpassad ringsignal) vid köp, du kan göra det senare, när som helst. Betalda ringsignaler läggs automatiskt till i din iPhones ringsignallista, och du kan ställa in dem som du vill i ” inställningar(Inställningar) ” . För att göra detta, följ stegen vi har visat i den här guiden: Så här ändrar du ringsignalen på din iPhone.

2. Skapa ringsignaler från din musik med iTunes i Windows 10.

På en Windows 10-dator, leta efter musikfil(musikfil) du vill konvertera och använda den som ringsignaler(anpassad ringsignal) på iPhone. Då måste du använda en applikation eller webbtjänst som kan konvertera den till en ringsignal. Det är förmodligen snabbare och enklare att använda webbtjänster som de vi har presenterat i den här artikeln: De 6 bästa uppkopplad(online ringsignal) ringsignal skapare för din smartphone. För att illustrera hela processen har vi valt att använda melofania.club.

Det finns två regler du måste följa när du skapar egen ringsignal(anpassad ringsignal) för iPhone:

  • Den första regeln är att ringsignalen du skapar inte får vara längre än 40 sekunder. Med andra ord måste du klippa din låt och välja den del du vill använda som ringsignaler(anpassad ringsignal) , och denna del får inte vara längre än 40 sekunder.
  • Den andra regeln är det ringsignal fil(ringsignalfil) måste använda filtyp(filtyp) med namn m4r . Annars kommer din iPhone inte att kunna använda den som ringsignal.

webb -sida melofania.club(webbplatsen melofania.club), som vi använder, erbjuder båda dessa alternativ. Du kan använda den för att både klippa ut en låt och spara den i ett filformat m4r , som krävs för iPhone.(m4r)

Ladda upp låten du vill använda, trimma den och lägg till specialeffekter om du vill. Sedan klicka eller tryck(klicka eller tryck på) knappar Skapa ringsignal(Skapa ringsignal) » .

Trimma en låt för att skapa en ringsignal

Välj det namn du föredrar för din anpassad ringsignal(anpassad ringsignal) och klicka eller tryck sedan på “Hämta ringsignal(Hämta ringsignal) » .

Välja ett anpassat ringsignalnamn

När du har skapat en ringsignal, ladda ner den till din Windows 10-dator genom att klicka eller trycka på länken iPhone .

Spara en anpassad iPhone-ringsignal

Anslut sedan din iPhone till din dator med USB-kabel(USB-kabel) . Lås upp din iPhone och välj ” Förtroende(Lita på)” när han frågar dig “Lita på den här datorn.”(“Lita på den här datorn.”)

Väljer att lita på den här datorn

Ange din PIN-kod på din iPhone så att den kan lita på din dator.

iPhone ber om en PIN-kod

På en Windows 10-dator i iTunes klick (iTunes)eller tryck(klicka eller tryck) liten iPhone-knappar(iPhone-knapp) i det övre vänstra hörnet av appen.

Öppna iPhone i iTunes för Windows

När iTunes har laddat ner information om din iPhone väljer du ” toner(Toner)” i listan “På min enhet”.(“På min enhet”)

Avsnittet

På Windows, använd Dirigent(Filutforskaren) för att navigera till mappen där du laddade ner eller sparade din ringsignal(anpassad ringsignal) .

Dra den sedan till listan melodier(Toner) från iTunes.

Dra din anpassade ringsignal till avsnittet Toner i iTunes.

Vänta(Vänta) en sekund eller två tills iTunes synkroniseras anpassad ringsignal med din iPhone. (anpassad ringsignal) När detta är gjort, anpassad ringsignal (anpassad ringsignal)kommer att visas(Tones) i listan över iTunes-ringsignaler. Du kan nu stänga av din iPhone om du vill.

Anpassad ringsignal har synkroniserats till iPhone

Slutligen, gå till din iPhone och välj en ny anpassad ringsignal(anpassad ringsignal) . För att göra detta, gå till Inställningar -> Ljud » och välj hur du vill använda egen ringsignal(anpassad ringsignal) .

Ställ in en ny anpassad ringsignal på iPhone

Om du behöver mer information om denna sista del av processen, läs Hur(Hur) Ändra ringsignaler på din iPhone.

Vilket är ditt favoritsätt att använda anpassade ringsignaler för iPhone?(anpassad iPhone)

Föredrar du att köpa nya ringsignaler till din iPhone, eller vill du skapa dina egna ringsignaler och synkronisera dem med iTunes? Vi föredrar den andra metoden eftersom den tillåter mycket mer anpassning än den första. Köpet är dock definitivt enklare, så många kanske föredrar det. Vilken kategori tillhör du? Säga(Berätta) för oss i kommentarsfältet nedan.

Anpassade ringsignaler är ett av de bästa sätten på vilket du kan anpassa din iPhone så att den känns mer som din egen, och inte bara en annan iPhone i fickan. Det är därför vi tänkte att det skulle vara en bra idé att visa dig hur du använder anpassade ringsignaler på din iPhone. Här är två sätt att göra det, ett som är baserat på att köpa nya ringsignaler från iTunes Store och ett annat som låter dig skapa dina egna anpassade ringsignaler med iTunes:

1. Köp nya ringsignaler från iTunes Store

Det första och enklaste sättet att använda anpassade ringsignaler på din iPhone är att köpa dem från iTunes Store. Så här fungerar det:

Öppna appen på din iPhone och tryck sedan på knappen längst ned på skärmen.

Knappen Toner från iTunes Store

Sök eller bläddra för att hitta den ringsignal du gillar och vill ha.

Avsnittet Toner från iTunes Store

När du har hittat den ringsignal du vill ha trycker du på dess pris.

Tryck på priset för en ringsignal

Välj hur du vill använda ringsignalen som du ska köpa: eller Om du vill bestämma dig senare, tryck på .

Välj hur du vill använda den nya ringsignalen

Betala den summa pengar som Apple begär för ringsignalen med din favoritbetalningsmetod. Så fort du gör det ställs ringsignalen in, som du angav i föregående steg.

Betalar för den nya ringsignalen

Om du inte valde att använda den anpassade ringsignalen när du köpte den kan du göra det senare, när du vill. De betalda ringsignalerna läggs automatiskt till i din iPhones lista över toner, och du kan ställa in dem som du vill från appen. För det, följ stegen vi har visat i den här guiden: Så här ändrar du ringsignalerna på din iPhone.

2. Skapa ringsignaler från din musik med iTunes i Windows 10

På din Windows 10 PC, hitta musikfilen som du vill konvertera och använda som en anpassad ringsignal på din iPhone. Då måste du använda en app eller en webbtjänst som kan konvertera den till en ringsignal. Det är förmodligen snabbare och enklare att använda en webbtjänst, som de vi har presenterat i den här artikeln: 6 bästa ringsignalstillverkare online för din smartphone. För att exemplifiera hela processen valde vi att använda melofania.club.

Det finns två regler som du måste följa när du skapar en anpassad ringsignal för iPhones:

  • Den första regeln är att ringsignalen du skapar inte får vara längre än 40 sekunder. Med andra ord, du kommer att behöva klippa din låt och välja den del från den som du vill använda som en anpassad ringsignal, och den delen kan bara vara 40 sekunder eller mindre lång.
  • Den andra regeln är att ringsignalsfilen måste använda filtypen . Annars kan din iPhone inte använda den som ringsignal.

Webbplatsen melofania.club som vi använder erbjuder båda dessa alternativ. Du kan använda den både för att klippa ut din låt och för att spara den i det filformat som krävs av iPhones.

Ladda upp låten du vill använda, klipp ut den och lägg till eventuella specialeffekter om du vill. Klicka eller tryck sedan på knappen.

Klippa en låt för att skapa en ringsignal

Välj det namn du föredrar för din anpassade ringsignal och klicka eller tryck sedan på .

Välja ett namn för den anpassade ringsignalen

När din ringsignal har skapats laddar du ner den till din Windows 10-dator genom att klicka eller knacka på länken.

Sparar den anpassade ringsignalen för iPhone

Anslut sedan din iPhone till din PC med dess USB-kabel. Lås upp din iPhone och välj när den ber dig att göra det

Att välja att lita på den här datorn

Ange din PIN-kod på din iPhone så att den kan lita på din dator.

Iphone frågar efter PIN-koden

På din Windows 10-dator, i , klicka eller tryck på den lilla iPhone-knappen från det övre vänstra hörnet av appen.

Öppna iPhone i iTunes för Windows

När iTunes har laddat in informationen om din iPhone, välj från listan.

Avsnittet Toner från listan På min enhet

I Windows, använd för att gå till där du laddade ner eller sparade din anpassade ringsignal.

Dra och släpp den sedan till listan från iTunes.

Dra och släpp den anpassade ringsignalen till avsnittet Toner i iTunes

Vänta en sekund eller två tills den anpassade ringsignalen synkroniseras av iTunes till din iPhone. När det är klart visas den anpassade ringsignalen i iTunes-listan. Nu kan du koppla bort din iPhone om du vill.

Den anpassade ringsignalen har synkroniserats med iPhone

Slutligen, gå till din iPhone och välj den nya anpassade ringsignalen. För att göra det, gå till och välj hur du vill använda den anpassade ringsignalen.

Ställa in den nya anpassade ringsignalen på iPhone

Om du behöver mer information om denna sista del av processen, läs Hur du ändrar ringsignaler på din iPhone.

Vilket är ditt favoritsätt att använda anpassade iPhone-ringsignaler?

Föredrar du att köpa nya ringsignaler till din iPhone, eller gillar du att skapa dina egna anpassade ringsignaler och synkronisera dem med iTunes? Vi föredrar den andra metoden eftersom den möjliggör mycket mer anpassning än den första. Men att köpa är definitivt enklare, så många kanske föredrar det istället. Vilken kategori faller du i? Berätta för oss i kommentarsfältet nedan.