2 euro/månad är VPN-erbjudandet som inte får missas i början av veckan!

Surfshark VPN sjunker till 2,08 €/månad med sitt 2-åriga licenserbjudande, + 2 månader gratis ! Så, med ett obegränsat antal enheter samtidigt täckta, vad väntar du på för att välja en licens från Surfshark?

surfshark 3

3 skäl att falla för Surfshark VPN:

  • Obegränsat antal täckta enheter med en licens
  • 3200 servrar i 65 länder
  • Surfshark Nexus-teknik

Se Surfsharks VPN-erbjudande för 2,08 €/månad + 2 månader gratis

Med en 26 månaders licens på 82 % väljer du Surfshark VPN

Den unga Surfshark VPN har snabbt gjort sig ett namn på den konkurrensutsatta marknaden för virtuella privata nätverk. Det holländska företaget fortsätter att växa och erbjuder nu en av de mest framgångsrika tjänsterna. Få Surfshark VPN-tjänster för endast 2,08 €/månad exklusive skatter i 24 månader + 2 månader gratis!

Du får alltså en faktura för dessa 2 år på 54,07 € exklusive moms till vilken ska läggas den 20 % moms som gäller i Frankrike, långt ifrån de vanliga 11,72 € per månad. En fantastisk besparing på 82% som du inte får missa! Och naturligtvis har du 30 dagar på dig att ändra dig med pengarna-tillbaka-garantin.

Njut av den senaste Surfshark Nexus-tekniken

År efter år höjer Surfshark kvaliteten på sina tjänster, och dess senaste Nexus-teknik visar det! Från och med nu, istället för att välja en av de 3200 servrarna distribuerade i 65 länder, ansluter du först till ett nätverk av servrar som gynnar två strategiska punkter. Den första är integriteten för din surfning, eftersom nätverket är lättare att kryptera än varje server individuellt, och den andra låter dig dra nytta av ökad stabilitet för din VPN-anslutning.

Trots allt behåller du den traditionella Kill Switch, en funktion som minskar din nuvarande surfning i händelse av att din VPN-anslutning försvinner för att inte exponera dig själv online. Dessutom har du också den högsta krypteringsstandarden för närvarande, AES 256-bitar, för högsta integritet med Surfshark. De tre vanliga protokollen som är OpenVPN, IKeV2 och WireGuard låter dig få säkerhet och hastighet, samtidigt som du enkelt förfinar ditt val efter dina behov, även utan att vara expert.

Se Surfsharks VPN-erbjudande för 2,08 €/månad + 2 månader gratis

Det är verkligen perfekt för att njuta av de utländska katalogerna för dina favoritstreamingplattformar, och det på ett obegränsat antal enheter samtidigt! Surfshark utrustar alltså dina smartphones, surfplattor, Smart TV, spelkonsoler, routrar och datorer, för dig och dina nära och kära! Det räcker med att säga att till ett sådant pris är det verkligen givet! Surfshark drar alltså nytta av bra 8/10 under vårt 100% oberoende Clubic-test.

Vilket VPN har flest servrar?

Om du vill bättre förstå hur en VPN fungerar eller till och med sålla igenom konkurrenternas erbjudanden, tveka inte att konsultera vår 100 % oberoende jämförelse av de bästa VPN:erna 2022.

SurfsharkVPN

Se erbjudandet

Läs meddelandet


8.8

SurfsharkVPN

  • Hastigheter över genomsnittet
  • Obegränsat antal enheter
  • Förstärkt kryptering

Även om den fortfarande är ung, är Surfshark en topptjänst nästan på nivån med de bästa VPN:erna på marknaden. Det sticker ut genom att erbjuda ett obegränsat antal samtidiga anslutningar samt avancerade säkerhetsverktyg. Det är ett av de bästa möjliga valen för allmänheten.

Även om den fortfarande är ung, är Surfshark en topptjänst nästan på nivån med de bästa VPN:erna på marknaden. Det sticker ut genom att erbjuda ett obegränsat antal samtidiga anslutningar samt avancerade säkerhetsverktyg. Det är ett av de bästa möjliga valen för allmänheten.

Relaterade Artiklar

Back to top button