1TB SSD från Samsung sjunker under 80€-strecket

Om du letar efter en högpresterande M.2 NVMe SSD till ett bra pris bör detta erbjudande från Amazon intressera dig.

Samsung 980 SSD

Mer specifikt gäller detta erbjudande Samsung 980, med en lagringskapacitet på 1TB.

Samsung 980 i korthet

  • Stabil läs- och skrivprestanda
  • Särskilt pålitlig och hållbar
  • Liten mall lätt att installera

Så hitta denna mycket bra Samsung M.2 NVMe SSD för 77,55 € på Amazon.

Hitta Samsung 980 för 77,55 € på Amazon

Bra erbjudande från Amazon på en mycket bra Samsung SSD

Detta erbjudande på M.2 NVMe Samsung 980 1TB erbjuds alltså av Amazon, som ger gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem inom tre arbetsdagar. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, dvs 19,39 € per månad. Produkten kommer med fem års garanti.

En kraftfull och pålitlig M.2 NVMe SSD

Detta erbjudande från Amazon är därför intresserad av en M.2 NVMe SSD från Samsung, ett märke med stort rykte inom området, modell 980, med en mycket betydande lagringskapacitet på 1 TB.

Om den nödvändigtvis är mindre effektiv än sin PRO-motsvarighet, skadar Samsung 980 inte genom att visa läs- och skrivhastigheter på upp till 3 500 MB/s. Tillräckligt för att starta vilket program som helst i full hastighet, ogiltigförklara laddningstider i spel eller på särskilt girig programvara , och kopiera data på ett ögonblick.

Den är också mycket motståndskraftig och hållbar, med en uthållighet på upp till 600 TB. Den drar också nytta av Dynamic Thermal Guard-teknologi, som möjliggör optimerad kylning för att inte spricka under tryck. Om det inte räcker kommer Samsung 980 med fem års garanti, vilket ger lite sinnesro.

En annan fördel med Samsung 980: dess lilla storlek. Med sina dimensioner på 8,01 x 2,21 x 0,24 cm för en fjädervikt på 8 gram, kommer den lätt att hitta sin plats i vilken dator som helst, även bärbar dator, för att ge en obestridlig vinst när det gäller prestanda och bekvämlighet. För att fungera behöver den dock ett M.2 2280-kompatibelt fack och ett PCI Express 3.0-hårdvarugränssnitt.

Samsung 980 SSD

Hitta Samsung 980 för 77,55 € på Amazon

Hitta den SSD din maskin behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta fina erbjudande från Amazon, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa M.2 och 2.5 “SSD:erna 2022, för att se vad denna solida Samsung-produkt är värd inför den ständigt ökande konkurrensen. hård. på detta segment.

Relaterade Artiklar

Back to top button