16 bästa gratis muspekare för Windows 11/10

Uttråkad på din vanliga muspekare (uttråkad på din vanliga muspekare)? Du kan anpassa din markör för att passa din smak och stil, och det finns många olika alternativ. Vi har sammanställt en lista över de bästa muspekarna för Windows 10 .

Evolution OS är en uppsättning markörer som kombinerar minimalism med utseendet och känslan av macOS. Om du gillar utseendet på macOS men inställningarna Windows denna uppsättning markörer kan ge dig det bästa av två världar.

Om du är ett fan av rymd och klassisk rymdracing estetik, markör Outer Limits är perfekt för dig. (Ytre gränser) Varje markörfas är en annan version av raketen och passar bra med en speldator, speciellt om den är baserad på ett rymdspel som Elit : Farlig .

Om du verkligen gillar Android , kommer dessa markörer att ge dig samma känsla som Android på din Windows PC (Android på din Windows PC) . Det finns 15 olika versioner av markören, med en standardmarkör, en upptagen markör och mer.

Fans av Star Wars(Star Wars)” kommer att älska den här uppsättningen med teman. De olika ljussablarna representerar markören i dess olika former, oavsett om det är grönt, blått, gult eller rött. Detta är en animerad uppsättning som kommer att ge en speciell charm och stil till ditt skrivbord.

Om du är ett spelfantast verklig(RTS) tid, då har du förmodligen spelat en gång Starcraft 2 . Spelet är känt för den hastighet med vilken erfarna spelare tävlar. Även om den här uppsättningen av markörer kanske inte ger dig en fördel, kommer den att installera ett tema för din PC. Det är mer begränsat än andra uppsättningar, men fans Du kommer att älska Starcraft.(Star Craft)

Markör inställd Krom glas ändrar inte formen på markören för att indikera aktiviteten. Istället ändrar den färg. Pilen växlar mellan vit, blå, gul, grön och röd för att indikera olika saker. Detta är en animerad minimalistisk uppsättning som ser bra ut på nästan alla skrivbord.

mediaspelare Zune aldrig haft samma popularitet som iPod, men den hade sin egen nisch bland inbitna fans. Om du räknar dig själv till det siffran, fungerar den här uppsättningen markörer som en trip down memory lane där du kan använda samma animerade markörstilar som Zune .

Markör inställd Gaia designad på temat jorden. Marköruppsättningen hjälper till att öka miljömedvetenheten för att bekämpa klimatförändringar, men den lägger också till lite grönska till ditt skrivbord. Det är den virtuella motsvarigheten till en krukväxt på ditt kontor.

portal är ett av de bästa PC-spelen som ger många användare mycket nostalgi. Om du gillar spel portal och du vill hylla dem på ditt skrivbord, en uppsättning markörer portal förvandlar din markör till olika portalvapen.

Markör inställd djup dopp ger en touch av elegans genom att få din markör att se ut som spetsen på en reservoarpenna. Den fungerar precis så bra som den ser ut. Om du är en författare (eller bara arbetar med en uppsats och vill ha lite inspiration), är denna marköruppsättning ett bra alternativ.

Numix är en anpassningsbar uppsättning muspekare, men den har för närvarande den mest omfattande raden av animationer. Med 30 olika anpassade markörer Numix kan visa olika funktioner genom att helt enkelt ändra utseendet på din mus. Den har också ett fräscht, rent utseende som gör den både hemma på en professionell installation och på din hemdator.

Oxygen är ett annat alternativ för din mus, vilket ger en ren och tydlig design. Det finns 37 olika färgscheman att välja mellan, vilket gör den till en av de mest anpassningsbara och riktade anpassade markörerna på den här listan. Du kan använda vilken färg du tycker bäst om.

Mario Gantt-marköruppsättningen efterliknar Marios handskar för de flesta animationer. Den är perfekt för old school-fans nintendo eller bara spelare i allmänhet. Även textmarkören ser annorlunda ut. Många små detaljer gör denna uppsättning till ett enastående alternativ för ditt skrivbord.

Tidigare har macOS lockat människor med sina färgglada teman. Till och med hans markörer ändrade färg regelbundet. Om du vill efterlikna samma utseende kan en uppsättning markörer hjälpa regnbåge. Den inkluderar det traditionella färghjulet Mac för att indikera när din dator är upptagen.

Om du älskar Wii-webbläsaren kan du återskapa den på din PC med denna Wii-marköruppsättning. Den har tre animerade markörer och 18 olika alternativ. Även om det inte är det mest omfattande setet ser det bra ut och frammanar en annan era av teknik.

Hur många timmar spenderade du med att spela World of Warcraft? Om du har spelat PC-spel mellan 2004 och nu, förmodligen ganska mycket. Den här uppsättningen av markörer framkallar samma uppslukande känsla som spelet, och ersätter musen med de ikoner du har förväntat dig när du bläddrar i ditt lager.

Nöj dig inte med den traditionella tråkiga muspekaren. Människor lägger mycket tid på att anpassa utseendet och känslan på sin dator men glömmer att deras markörer också kan ändras. Ta en titt på dessa 16 gratis muspekare för Windows 10 och hitta en som passar din stil.

Är du uttråkad av din vanliga muspekare? Du kan anpassa din markör för att passa din smak och stil, och det finns många olika alternativ där ute. Vi har satt ihop en lista över de bästa muspekarna för Windows 10.

EvolutionOS är en marköruppsättning som kombinerar minimalism med utseendet och stilen hos macOS. Om du gillar utseendet på macOS men anpassningen av Windows, kan detta markörpaket ge dig det bästa av två världar.

Om du är ett fan av rymden och den klassiska rymdkapplöpningens estetik är Outer Limits-markören perfekt. Varje fas av markören är en annan version av raketen och passar bra med en speldator, speciellt om du har en byggd kring ett rymdbaserat spel som Elite: Dangerous.

Om du verkligen gillar Android kommer dessa markörer att ge dig samma känsla som Android på din Windows-dator. Det finns 15 olika versioner av markören som visar standardmarkören, en upptagen markör och mer.

Star Wars-fans kommer att älska den här uppsättningen med teman. Olika ljussvärd representerar markören i dess olika former, oavsett om det är grönt, blått, gult eller rött. Detta är en animerad uppsättning som kommer att ge din egen stil och stil till ditt skrivbord.

Om du är ett fan av RTS-spel har du förmodligen spelat Starcraft 2 någon gång. Spelet är känt för den hastighet med vilken skickliga spelare tävlar. Även om denna marköruppsättning kanske inte ger dig en fördel, kommer den att ställa in temat för din PC. Det är mer begränsat än andra uppsättningar, men det är mycket roligt för Starcraft-fans.

Chrome Glass-marköruppsättningen ändrar inte formen på markören för att indikera aktivitet. Istället ändrar den färgen. Pilen kommer att växla mellan vit, blå, gul, grön och röd för att indikera olika saker. Det är en animerad, minimalistisk uppsättning som ser bra ut på nästan alla skrivbord.

Zune-mediaspelaren fick aldrig samma popularitet som iPod, men den hade en nischad följe bland inbitna fans. Om du räknade dig själv till det numret, fungerar den här marköruppsättningen som en trip down memory lane där du kan använda samma animerade markörstilar som Zune använde.

Gaia-marköruppsättningen är designad med ett Earth-tema. Marköruppsättningen hjälper till att främja miljömedvetenhet för att bekämpa klimatförändringar, men den lägger också till lite grönska till ditt skrivbord. Det är den virtuella motsvarigheten till en krukväxt på ditt kontor.

Portal är en av de största titlarna inom PC-spel och bär med sig en enorm mängd nostalgi för många användare. Om du gillade din upplevelse med Portal-spelen och vill hylla dem på ditt skrivbord, förvandlar Portal-marköruppsättningen din markör till olika portalpistoler.

Deep Dip-markörsetet tillför lite elegans och förvandlar din markör till spetsen på en reservoarpenna. Den fungerar precis så bra som den ser ut. Om du är en författare (eller bara arbetar på en uppsats och vill ha lite inspiration), är denna marköruppsättning ett bra alternativ.

Numix är en anpassad uppsättning muspekare, men den har det mest omfattande sortimentet av animationer hittills. Med 30 olika anpassade markörer kan Numix indikera en mängd olika operationer helt enkelt genom att ändra utseendet på din mus. Den har också ett fräscht, rent utseende som gör den precis hemma på en professionell installation som på din hemdator.

Oxygen är ett annat alternativ för din mus som ger en ren, tydlig design. Det finns 37 olika färgscheman att välja mellan, vilket gör den till en av de mest anpassningsbara och riktade anpassade markörerna på den här listan. Du kan använda vilken färg som helst som är din favorit.

Mario Gant-marköruppsättningen efterliknar Marios handskar för de flesta animationer. Den är perfekt för gamla Nintendo-fans eller bara spelare i allmänhet. Även textmarkören ser annorlunda ut. Många små detaljer gör denna uppsättning till ett enastående alternativ för ditt skrivbord.

macOS har lockat människor tidigare på grund av dess färgglada teman. Till och med dess markörer bytte färg på rutin. Om du vill imitera samma utseende kan Rainbow-marköruppsättningen hjälpa. Den inkluderar det traditionella Mac-färghjulet för att indikera när din PC är upptagen också.

Om du gillade Wiis webbläsare kan du återskapa det utseendet på din PC med denna marköruppsättning med Wii-tema. Den har tre animerade markörer och 18 olika varianter. Även om det inte är den mest omfattande uppsättningen som finns, ser den bra ut och lyssnar tillbaka till en annan era av teknik.

Hur många timmar har du lagt ner timmarna på World of Warcraft? Om du spelade PC-spel någon gång mellan 2004 och nu, förmodligen en hel del. Denna marköruppsättning framkallar samma känsla av fördjupning som spelet gjorde genom att ersätta din mus med de ikoner som du har förväntat dig när du bläddrar i ditt lager.

Nöj dig inte med den traditionella, tråkiga muspekaren. Människor lägger mycket tid på att anpassa sin dators utseende och tema, men de glömmer att deras markörer också kan ändras. Ta en titt på dessa 16 gratis muspekare för Windows 10 och hitta en som passar din stil.