15 bästa animerade bakgrundsbilder för Windows 10

Konceptet med att hitta den perfekta tapeten är lika gammal som den är. Windows . Varför nöja sig med vanliga statiska bakgrundsbilder när du enkelt kan få animerade sådana istället?

Det finns hundratals tapeter för Windows men det kan vara svårt att hitta den perfekta passformen. Vi har sammanställt en lista över de bästa animerade tapeterna för Windows 10 för att ge dig de bästa skrivbordsanpassningsalternativen.

Om du vill titta på videor av några av de levande bakgrundsbilderna som nämns i den här artikeln, se till att kolla in vår YouTube-kanal där vi har lagt upp en kort video med klipp.

Hur man ställer in en animerad tapet(Hur man ställer in animerade bakgrunder)

Det finns många program som låter dig ställa in levande eller animerade bakgrundsbilder Windows 10 , och du kan behöva ett eller flera av dessa program för att använda några av objekten på den här listan. Du behöver också en registrerad version Windows 10 ; du kan inte klara dig utan gratisversionen eftersom den blockerar möjligheten till personalisering.

Ladda ner Rainmeter, Desktop Live Wallpapers eller ett annat verktyg och följ installationsinstruktionerna. Dessa verktyg låter dig installera animerade eller levande bakgrundsbilder på din dator (live bakgrundsbilder på din maskin).

Var man hittar animerade bakgrundsbilder(Var man hittar animerade bakgrundsbilder)

En av de bästa ställena att hitta animerade tapeter är Tapetmotor i Ånga . Denna app kostar $4 och innehåller hundratals högkvalitativa användarskapade bakgrunder.

Live Wallpapers för skrivbordet är en annan applikation tillgänglig för gratis nedladdning via Microsoft Store . Den används för att ställa in många bakgrundsbilder, både gratis och betalda.

PUSH Video Bakgrund är en annan betallösning som innehåller många animerade bakgrunder men ger dig möjlighet att använda fullängdsfilmer som bakgrund. Har du någonsin(Någonsin) drömt att din bakgrund var allt Shrek? (Shrek) Nu kan du.

De bästa animerade bakgrundsbilderna för Windows 10(De bästa animerade bakgrundsbilderna för Windows 10)

Här är en samling av några av de bästa och mest populära animerade tapeterna vi har hittat i Windows 10 .

도기코기 Doggie Corgi (bakgrundsmotor)

Den här tapeten har en lugnande scen med varma källor där tre hundvänner kopplar av och leker i vattnet. Det är inte bara charmigt, utan det innehåller också en musikalisk nyckel som spelas när skrivbordet är synligt. När du öppnar ett annat program i helskärmsläge stoppas musiken.

Mt. Fuji in the Autumn Sunrise (bakgrundsmotor)

Om du föredrar en mer naturlig scen, har denna avkopplande scen ett berg fuji(Fuji) i fjärran, inramad av fallande löv och mjuka krusningar av sjön. Det finns ingen musik, och själva bakgrunden är mycket mindre, vilket gör att animeringen använder mycket mindre random access minne(BAGGE) .

The Weeknd–Blinding Lights–Cat Cover (bakgrundsmotor)

Denna tapet är det bästa valet för skojs skull. Det är svårt att beskriva, och mycket bättre om du kollar upp det. Musiken försvinner när du öppnar helskärmsappen och återupptas när du minimerar den.

Timelapse – Clouds 01 av Jama Jamon(Timelapse–Clouds 01 av Jama Jamon) (video)

Denna tapet är faktiskt en liten videofil som laddas upp och används i Live Wallpapers för skrivbordet . Den föreställer ett vidöppet fält med moln som svävar över himlen.

Skivspelare Spela en skiva (video)

Det här är en annan filmfil. Det kan appliceras på tapeter med olika verktyg. Det är enkelt och visar skivan snurra på skivspelaren, perfekt för musikälskare.

Röd bil som kör genom Island (video)

Denna tapet skildrar ett fridfullt landskap Island(Island), spretig längs en slingrande väg, med en bil som kör genom landsbygden. För dem som älskar att resa är detta perfekt.

City Night Lights (Pixabay)

Det är något speciellt med staden på natten. Om du gillar att titta ut genom fönstret på trafiken och se ljusen flimra i avlägsna hyreshus, kolla in den här bakgrunden.

Cafe Coffee Drink (Cafe Coffee Drink) (Pixabay)

Kaffe är en del av nästan allas liv. För många människor är detta viktigt för att vakna på morgonen. Den här tapeten skildrar en lugn morgonscen där någon utanför skärmen häller upp en kopp kaffe i en bedårande nallebjörnsmugg.

Fire Burn Flame (Pixabay)

Eld är motiverande men också avkopplande. Tänk på känslan när du tittar på en eld på en camping eller hemma. Denna tapet är enkel och har en aktiv låga som brinner mot en mörk bakgrund.

X-Wing (Windows-inställning)

Om du är ett fan “Stjärnornas krig”(Star Wars) – och vem är inte det? – då X-Wings korsar din tapet är toppen av fanatism. Denna tapet är enkel och visar fartyg som korsar skärmen i en pixlad stil, vilket gör den till ett utmärkt val för billiga datorer.

New York City Evening (Windows-inställning)

New York(New York City) har en av de mest kända skylines på planeten och är ett populärt resmål för turister. Om du alltid har drömt om att besöka stort äpple(Big Apple), ställ in den som bakgrund och njut av stadens skönhet vid solnedgången.

Nebula (Nebulosan) (Windows-inställning)

En av historiens mest kända skärmsläckare Windows – en dator som flyger i rymden. Även om du kanske inte kan använda detta som bakgrund, kan du istället få högupplösta bilder av rymden.

Synthwave Sunset Grid Live Wallpaper (Synthwave Sunset Grid Live Wallpaper) (MyLiveWallpapers)

Cyberrutnätsmönstret och de orange lila solnedgångsfärgerna på denna animerade tapet för Windows 10 påminna Springa om . Om du är ett fan av serien eller bara det populära synthwave-temat, kolla in dessa tapeter.

Urban Sports Car Live Wallpaper (MyLiveWallpapers)

Bilar är ett populärt tapetval. Varje(Alla) drömmer om att köra en kraftfull bil som klamrar sig fast vid vägen och utvecklar helt olagliga hastigheter. Den här bilden av en sportbil i en avlägsen stadsmiljö är symbolen för den fantasin.

The Matrix Animated Wallpaper (MyLiveWallpapers)

Matris(Matrix)” var en av sin tids mest inflytelserika filmer. Om du är en programmerare eller bara intresserad av programmering är denna tapet perfekt för dig. Det visar en ikon med grön text som rullar ner på skärmen. Du kan låtsas att du hackar Matris(matris).

Konceptet att leta efter den perfekta tapeten är lika gammal som Windows själv. Varför nöja sig med vanliga, statiska tapeter när du enkelt kan få en animerad en istället?

Det finns hundratals tapeter för Windows, men det kan vara svårt att hitta den perfekta. Vi har sammanställt en lista över de bästa animerade bakgrundsbilderna för Windows 10 för att ge dig de bästa alternativen för att anpassa ditt skrivbord.

Om du vill se videor av några av de levande bakgrundsbilderna som nämns i den här artikeln, se till att kolla in vår YouTube-kanal där vi publicerade en kort video med klipp.

Hur man ställer in animerade bakgrunder

Det finns en mängd olika program som låter dig ställa in levande eller animerade bakgrundsbilder på Windows 10, och du kan behöva ett eller flera av dessa program för att använda några av posterna på den här listan. Du behöver också en registrerad version av Windows 10; du kan inte komma undan med gratisversionen eftersom den låser anpassningsalternativet.

Ladda ner Rainmeter, Desktop Live Wallpapers eller ett annat verktyg och följ installationsinstruktionerna. Dessa verktyg låter dig ställa in animerade eller levande bakgrundsbilder på din maskin.

Var man hittar animerade bakgrundsbilder

En av de bästa ställena att hitta animerade bakgrundsbilder är genom Wallpaper Engine på Steam. Denna applikation kostar $4 och har hundratals användarskapade bakgrunder av hög kvalitet.

Desktop Live Wallpapers är en annan app tillgänglig för nedladdning gratis via Microsoft Store. Den används för att installera många bakgrundsbilder, både gratis och betalda.

PUSH Video Wallpaper är en annan betallösning som innehåller en mängd olika animerade bakgrunder, men den ger dig möjligheten att använda långfilmer som bakgrund. Har du någonsin drömt om att ha hela som din bakgrund? Nu kan du.

De bästa animerade bakgrundsbilderna för Windows 10

Här är en samling av några av de bästa och mest populära animerade bakgrundsbilderna vi har hittat på Windows 10.

도기코기 Doggie Corgi (Wallpaper Engine)

Den här tapeten skildrar en lugnande scen vid en varm källa där tre hundvänner ligger och leker i vattnet. Inte bara är det bedårande, utan det innehåller en musikalisk nyckel som spelas när skrivbordet är synligt. När du öppnar ett annat program i helskärmsläge stoppas musiken.

Mt. Fuji in the Autumn Sunrise (Wallpaper Engine)

Om du föredrar en mer naturlig scen, visar denna avkopplande scen Mt. Fuji i fjärran, inramad av fallande löv och de mjuka krusningarna i en sjö. Det finns ingen musik och själva bakgrunden är mycket mindre i storlek, vilket innebär att animeringen använder mycket mindre RAM.

The Weeknd – Blinding Lights – Cat Cover (Wallpaper Engine)

Denna tapet är det bästa valet för uppsluppenhet. Det är svårt att beskriva det, och mycket bättre om du kollar upp det. Musiken bleknar när du öppnar en helskärmsapplikation och återupptas i samma ögonblick som du minimerar den.

Timelapse–Clouds 01 av Jama Jamon (Videvo)

Denna bakgrundsbild är faktiskt en liten videofil som laddas ner och används i Live Wallpapers. Den visar ett vidöppet fält med moln som rör sig över himlen.

Skivspelare spelar en skiva (video)

Detta är en annan filmfil. Det kan appliceras på din tapet med en mängd olika verktyg. Det är enkelt och visar en skiva som snurrar på en skivspelare – perfekt för musikfantaster.

Röd bil som kör genom Island (Videvo)

Denna tapet visar Islands fridfulla landskap utsträckt längs en slingrande väg med ett enda fordon som navigerar på landsbygden. För dem som älskar att resa är det perfekt.

City Night Lights (Pixabay)

Det är bara något med en stad på natten. Om du tycker att idén att stirra ut genom ett fönster i trafiken och se lamporna blinka släckt i avlägsna hyreshus är tilltalande, kolla in den här bakgrunden.

Cafe Coffee Drink (Pixabay)

Kaffe är en del av nästan allas liv. För många människor är det viktigt att gå upp på morgonen. Den här tapeten visar en lugn morgonscen där någon utanför skärmen häller upp en kopp kaffe i en bedårande björnmugg.

Fire Burn Flame (Pixabay)

Eld är motiverande, men också avkopplande. Tänk på känslan av att stirra in i elden på en campingplats eller i ditt hem. Denna tapet är enkel och visar en aktiv låga som brinner mot en mörk bakgrund.

X-Wing (Windows-anpassning)

Om du är ett Star Wars-fan – och vem är inte det? – är det höjden av fandom att ha X-Wings som korsar din tapet. Den här tapeten är enkel och visar skeppen som korsar skärmen i en pixlad stil, vilket gör den till ett utmärkt val för maskiner i lägre ände.

New York City Evening (Windows-anpassning)

New York City har en av de mest kända skylines på planeten, och det är en populär plats att besöka för människor som reser. Om du alltid har drömt om att besöka Big Apple, ställ in det som bakgrund och njut av stadens skönhet vid solnedgången.

Nebulosan (Windows-anpassning)

En av de mest kända skärmsläckarna i Windows historia är att datorn flyger genom rymden. Även om du kanske inte kan uppleva det som en tapet, kan du istället få högupplösta bilder av rymden.

Synthwave Sunset Grid Live Wallpaper (MyLiveWallpapers)

Cyberrutnätsmönstret och orange/lila solnedgångsfärger på denna animerade tapet för Windows 10 påminner om Outrun. Om du är ett fan av serien eller bara det populära synthwave-temat, kolla in den här tapeten.

Urban Sports Car Live Wallpaper (MyLiveWallpapers)

Bilar är ett populärt val för tapeter. Alla drömmer om att köra en kraftfull maskin som kramar vägen och når helt olagliga hastigheter. Denna skildring av en sportbil framför en avlägsen stadsmiljö är uppfyllelsen av den fantasin.

The Matrix Animated Wallpaper (MyLiveWallpapers)

The Matrix var en av sin tids mest inflytelserika filmer. Om du är en programmerare eller bara har ett övergående intresse för kodning är denna tapet perfekt för dig. Den visar den ikoniska gröna texten som rullar ner på skärmen. Du kan låtsas att du hackar dig in i Matrix.