12 månaders prenumeration på PS+ till ett galet pris!

Ett skott på rean på Boulanger med ett erbjudande på 12-månadersprenumerationen på PS+ som går ner till bara 41,99 €!

PlayStation Plus © Sony Interactive Entertainment

Abonnemanget på PS+ låter dig spela nya spel varje månad utan extra kostnad och ger tillgång till möjligheten att spela online.

Se alla reaerbjudanden

PlayStation Plus i ett nötskal:

  • 3 spel inklusive 1 från PS5 per månad
  • Ytterligare rabatter i butiken
  • Möjligheten att spela multiplayer online

Ett års prenumeration på PS+ kostar vanligtvis €59,99. Men med rean på Boulanger i morse kan du komma undan med det för endast 41,99 €.

Hitta de 12 månaderna med PS+ för 41,99 € på Boulanger

30 % rabatt för ett års PlayStation-spel

Erbjudandena på PS+ går inte på gatorna och knäpper i allmänhet som smör. Det ska sägas att att ta del av ett års onlinetjänster med rabatter på spel i butiken samt tre gratisspel (så länge du är prenumerant) per månad, det är attraktivt.

Normalt kostar en månads abonnemang 59,99 €. Men om du är snabb nog att ta dig till Boulanger i morse, kommer du att kunna unna dig själv och ta ett eller flera kort för 41,99 € vardera.

Året runt förmåner med PlayStation Plus

PlayStation Plus är en tjänst som erbjuds av Sony för PS4- och PS5-ägare. Det ändras också denna månad för att erbjuda tre olika formler. Men kampanjen som erbjuds här är för den klassiska versionen som ger tillgång till den klassiska versionen. Nämligen möjligheten att spela alla dina spel online. Och tre spel erbjuds varje månad.

Från och med juni 2022 är dessa spel: God of War på PS4, Naruto till Boruto Shinobi Striker på PS4 och Nickelodeon All Star Brawl på PS4 och PS5. Dessa spel kan du ladda ner och spela i oändlighet så länge du prenumererar på PS+. Om du av en slump stoppar prenumerationen kommer du inte längre att kunna starta dem. Men du behöver bara prenumerera på nytt för att få tillgång till den igen.

Abonnemanget förnyas automatiskt varje år till fullt pris, såvida du inte avaktiverar det här alternativet på ditt konto eller lägger till ett nytt kort som detta för att dra nytta av det för mindre.

PlayStation Plus juni 2022 © Sony

Hitta de 12 månaderna med PS+ för 41,99 € på Boulanger

banner_sale

Vårt urval av de bästa försäljningserbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet under försäljningen för att dela med dig av de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button