12 bästa Chrome-flaggor för bättre surfning

Aktivera flaggor Krom betyder inkludering av experimentella funktioner i webbläsare (webbläsare)Google Chrome . När du gör detta aktiverar du specialfunktioner som använder inte standardwebbläsaren(standardwebbläsare är inte det).

Det är viktigt att förstå att även om vissa flaggor Krom kan vara användbart för att förbättra webbupplevelsen eller åtgärda problem med offentliga standardfunktioner, andra flaggor kan faktiskt ringa upp(orsak) fler problem.

Hur man aktiverar Chrome-flaggor

Visa listan med flaggor Krom enkel.
Ange bara (skriv bara in) chrome://flags i adressfältet Krom . Du kommer genast att se en komplett lista över flaggor som kan inkluderas i din operativ system(operativ system) .

Panel Sök(sökfältet) överst på flaggsidan Krom är det enklaste sättet att hitta flaggor Krom eftersom det listan är det inte(listan är inte) sorterad alfabetiskt. Vissa webbplatser som erbjuder information om flaggor Krom kan till och med beskriva dem under ett annat namn, så att söka är rätt väg att gå.

När du landar på flaggan du vill aktivera, välj rullgardinsmenyn till höger och välj ” Ingår(Aktiverad) ” .

Tips: Du måste starta om Chrome för att helt aktivera dessa flaggor. Även om det är frestande att aktivera alla flaggor du vill ha och sedan starta om Chrome bara en gång för att tillämpa dem alla, är det bättre att aktivera dem en efter en för att bättre känna igen vilka Chrome-flaggor som får webbläsaren att krascha om någon av dem gör det.(Tips: Du måste starta om Chrome för att fullt ut aktivera dessa flaggor. Även om det är frestande att aktivera alla flaggor du gillar och sedan starta om Chrome bara en gång för att tillämpa dem alla, är det bättre att aktivera dem en efter en för att bättre känna igen vilka Chrome-flaggor orsaka fel på webbläsaren om någon av dem gör det.)

Viktigt: Om du har problem med dessa flaggor, gå tillbaka till Chromes huvudsida för flaggor och välj Återställ alla till standard.(Viktigt: Om du har problem med dessa flaggor, gå tillbaka till den primära Chrome-flaggsidan och välj Återställ alla till standard.)

Lista över bästa Chrome-flaggor

Här är några av våra favoritflaggor Krom som kan aktiveras för Super Powerful Browser.

Notera. Kopiera och klistra in den fetstilta texten nedan i sökfältet på Chrome Flags-sidan för att snabbt hitta den nämnda flaggan.(Obs! Kopiera och klistra in den fetstilta texten nedan i sökfältet på Chrome-flaggsidan för att snabbt hitta flaggan som nämns.)

 • Scroll Anchor Serialization( #enable-scroll-anchor-serialization ): kraft Krom hålla reda på var du är på en webbsida så att annonser eller något annat element inte kan störa din nuvarande position.
 • Aktivera bild-i-bild ( #enable-bild-i-bild ): Medan du streamar en video högerklickar du på den och väljer ” bild i bild”,(bild-i-bild-alternativ) så att även när du öppnar en ny flik fortsätter videon att spelas. i den nedre delen Krom .
 • Automatisk lösenordsgenerering ( #automatisk lösenordsgenerering ). Krom kan föreslå säkra lösenord så att du snabbt kan komma på komplexa lösenord själv när du skapar ett nytt online-konto(konto online). Du kommer att se alternativet att skapa slumpmässigt lösenord(slumpmässigt lösenord) när Krom identifierar sidan du är på som en sida som stöder registrering av användarkonto(registrering av användarkonto) .
 • Parallell nedladdning ( #enable-parallell-nedladdning ): Ladda upp filer till Krom snabbare genom att aktivera denna flagga Chrome stöds(Chrome-stöd) parallell nedladdning.
 • Kasta flikar automatiskt ( #automatic-tab-kassering ): aktivera denna minnessparande flagga in Krom så att oanvända flikar automatiskt raderas när system minne(systemminnet) blir för litet. Lyckligtvis fliken inte (fliken gör det inte)försvinner(t försvinner); välj bara en sida för att ladda om den när du behöver den igen.
 • Experimentellt protokoll QUIC ( #enable-quic ): börja använda denna experimentella nätverksprotokoll,(nätverksprotokoll) skapat Google för att öka hastigheten med vilken du kan överföra filer och surfa på webben. Det är en kombination TCP- och UDP-protokoll(TCP- och UDP-protokoll).
 • Google Password Manager användargränssnitt ( #google-lösenordshanterare ): Tillgång till lösenord du har lagrat i Krom bör vara enkel, vilket är vad den här kryssrutan gör Krom : Högerklicka lösenordsfält(lösenordsfält) för att öppna en genväg för krominställningar,(Chrome-inställning) där du kan hitta alla dina sparade lösenord.
 • NoState Prefetch( #enable-nostate-prefetch ): tillåta Krom förhämta resurser för att minska tiden sidladdning,(sidladdning) men samtidigt spara minne.
 • WebRTC Echo Canceller 3 ( #WebRtcUseEchoCanceler3 ): aktivera denna flagga i Krom om du upplever eko under onlinechattar när din mikrofon fångar upp oönskade ljud.
 • Aktivera lat inläsning av bilder ( #enable-lazy-image-loading ): spara (Spara)trafik och minne(användning och minne) , vilket förhindrar att bilder laddas tills du har rullat hela vägen ner.
 • Smidig rullning ( #smidig rullning ). Det är mycket enklare att surfa genom att ställa in Chromes funktion för mjuk rullning så att den slutar stamma medan du rullar.
 • Visa Sparad kopia-knapp ( #visa-sparad-kopia ): Visa enkelt en cachad kopia av webbsidor som redan laddats ner till din dator från en tidigare vy. Du kan bläddra offlinewebbsidor i Krom om sidan är nere eller ditt internet anslutning är inte(anslutningen fungerar inte).

Att aktivera Chrome-flaggor innebär att aktivera experimentella funktioner i webbläsaren Google Chrome. När du gör detta aktiverar du speciell funktionalitet som standardwebbläsaren inte använder.

Det är viktigt att förstå att även om vissa Chrome-flaggor kan vara fördelaktiga för att förbättra din surfupplevelse eller korrigera problem med standardfunktionerna, offentligt släppta, kan andra flaggor faktiskt mer problem.

Hur man aktiverar Chrome-flaggor

Det är enkelt att bläddra i listan över Chrome-flaggor. bara in chrome://flags i webbadressområdet i Chrome. Omedelbart kommer du att se hela listan över flaggor som kan aktiveras på ditt operativsystem.

Sökfältet överst på sidan med Chrome-flaggor är det enklaste sättet att hitta Chrome-flaggor eftersom listan inte är sorterad i alfabetisk ordning. Vissa webbplatser som erbjuder insikter i Chrome-flaggan kan till och med beskriva dem med ett annat namn, så att söka är rätt väg att gå.

När du landar på en flagga som du vill slå på, välj rullgardinsmenyn till höger och välj Aktiverad.

Lista över de bästa Chrome-flaggorna

Det här är några av våra favoritflaggor i Chrome för att aktivera en superladdad webbläsare.

 • Scroll Anchor Serialization(#enable-scroll-anchor-serialization): Få Chrome att hålla reda på var du är på en webbsida så att en annons eller något annat element inte kan störa din nuvarande position.
 • Aktivera bild-i-bild (#enable-bild-i-bild): Medan du streamar en video högerklickar du på den och väljer alternativet bild-i-bild så att även när du öppnar en ny flik fortsätter videon att spelas längst ned i Chrome.
 • Automatisk lösenordsgenerering (#automatisk lösenordsgenerering): Chrome kan föreslå säkra lösenord för dig så att du snabbt kan komma på svåra att gissa lösenord själv när du skapar ett nytt konto online. Du kommer att se alternativet att skapa ett slumpmässigt lösenord när Chrome identifierar sidan du är på som en som stöder registrering av användarkonton.
 • Parallell nedladdning (#enable-parallell-nedladdning): Ladda ner filer snabbare i Chrome genom att aktivera denna flagga för att få Chrome att stödja parallella nedladdningar.
 • Automatisk bortkastning av flik (#automatic-tab-kassering): Aktivera denna minnessparande flagga i Chrome för att oanvända flikar ska kasseras automatiskt när systemminnet blir för lågt. Som tur är försvinner inte fliken; välj bara sidan för att ladda om den när du behöver den igen.
 • Experimentellt QUIC-protokoll#enable-quic): Börja använda detta experimentella nätverksprotokoll skapat av Google för att öka hastigheten med vilken du kan överföra filer och surfa på webben. Det är en kombination av TCP- och UDP-protokollen.
 • Google Password Manager UI (#google-lösenordshanterare): Det ska vara enkelt att komma åt lösenord som du har sparat i Chrome, vilket är vad den här Chrome-flaggan gör: högerklicka på ett lösenordsfält för en genväg till Chrome-inställningen där du kan hitta alla dina sparade lösenord.
 • NoState Prefetch(#enable-nostate-prefetch): Tillåt Chrome att förhämta resurser för att spara på sidladdningstider men samtidigt spara minne.
 • WebRTC Echo Canceller 3 (#WebRtcUseEchoCanceler3): Aktivera denna flagga i Chrome om du upplever eko under onlinechattar där din mikrofon fångar upp onödiga ljud.
 • Aktivera slö bildladdning (#enable-lazy-image-loading): Spara dataanvändning och minne genom att förhindra att bilder laddas tills du har rullat nära till dem.
 • Smidig rullning (#smidig rullning): Skumma sidor mycket enklare genom att ställa in Chromes funktion för smidig rullning, som kommer att stoppa stamningen i dina rullningar.
 • Visa Sparad kopia-knapp (#visa-sparad-kopia): Enkel visa en cachad kopia av webbsidor som redan laddats ner till din dator från en tidigare visning. Du kan visa offlinewebbsidor i Chrome om sidan är nere eller om din internetanslutning inte fungerar.