100€ rabatt på Dyson V11 Parquet Extra dammsugare precis innan rean

Dyson V11 Parkett Extra

V11 Parkett Extra är föremål för en bra plan hos Darty. Några dagar före försäljningen drar Dyson kvastdammsugare fördel av en rabatt på 100 euro på den franska handelsplatsen.

Dyson V11 Parkett Extra i ett nötskal:

  • Maximal autonomi på 60 minuter
  • 3 sugeffekter
  • Idealisk för golv, ytor och tak

Se Dyson V11 Parkett Extra-erbjudandet för 499,99 € hos Darty

Dyson V11 Parkett Extra till reducerat pris hos Darty

Eftersom sommarrean officiellt börjar den 30 juni 2021, sänker Darty priset på Dyson V11 Parquet Extra.

Under ett obestämt erbjudande är stickdammsugaren av det berömda engelska märket på 499,99 euro istället för 599,99 euro; dvs. en minskning med 100 euro som gjorts av den franska handelsplatsen.

Fraktkostnader är gratis för hemleverans, hämtningsställe eller Darty-butik. Produkten är garanterad i två år och Darty ger en period på 15 dagar för att ändra dig.

Kvastdammsugaren och dess styrkor

V11 Parkett Extra från tillverkaren Dyson är en enhet som har en 2-i-1-funktion som gör att den kan användas som stickdammsugare eller som handdammsugare.

Idealisk för golv, ytor och tak, Dyson V11 Parquet Extra kommer med många tillbehör som en väggmonterad laddstation, en mjuk rullborste, en minimotoriserad borste, en mjuk borste, ett långt munstycke eller till och med en tillbehörsförvaring klämma på röret.

Enheten har en maximal autonomi på 60 minuter tack vare dess litiumjonbatteri med 7 celler. Laddningsmässigt krävs en laddningstid på 4,5 timmar för att dammsugaren ska fungera fullt ut.

När det gäller dess övriga funktioner har V11 Parkett Extra en Dyson Hyperdymium-motor som går upp till 125 000 rpm och en behållare med en kapacitet på 0,76 liter.

Se Dyson V11 Parkett Extra-erbjudandet för 499,99 € hos Darty

Jämförelse av de bästa robotdammsugarna

Dyson V11 Parquet Extra är en av pinndammsugarna som fortfarande är på modet, trots att många robotdammsugare av alla slag har kommit.

Dessutom, om du föredrar att köpa en robotdammsugare istället för Dyson V11 Parquet Extra, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa robotdammsugarna 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button