100 GB för 12 €/månad är det nya chockerbjudandet som finns på RED by SFR

1

Mobilaffärskriget är i full gång när slutet av sommarrean närmar sig. Under en begränsad tid erbjuder RED by SFR ett paket för ett månadspris på 12 euro med 100 GB data.

RED by SFR-planen i ett nötskal:

  • Ett kuvert med 100 GB mobildata
  • Ett billigt 4G-paket
  • Obegränsade samtal och SMS/MMS

Se paketerbjudandet RED by SFR 100 GB för 12 € per månad

Försäljning: RED by SFR relanserar sitt BIG RED-paket

Medan B&You nyligen presenterade sitt nya erbjudande med 100 GB data var RED by SFR snabba med att svara genom att rita ett paket med samma mängd data.

Genom sin BIG RED-verksamhet gör SFRs lågkostnadsdotterbolag det möjligt att ha ett paket för 12 euro med ett kuvert på 100 GB. Priset på paketet utan förpliktelse kommer inte att ändras efter ett år. och kommer att förbli fast utöver 12 månadersperioden.

Innehållet i mobilplanen på 100 GB i detalj

Fram till tisdagen den 27 juli 2021 kan operatörens nya kunder prenumerera på detta RED by SFR-paket för 12 euro per månad.

Paketet i fråga innehåller obegränsade SMS/MMS-samtal i Frankrike och mobilt internet inklusive 100 GB data från det franska fastlandet, tack vare 4G-täckning.

Inom EU och i de utomeuropeiska departementen kommer det att vara möjligt att dra nytta av obegränsade samtal och SMS/MMS och 8 GB mobildata som i Frankrike.

För information kommer RED by SFR att debitera engångsbeloppet på 10 euro för att skicka det trippelklippta SIM-kortet med posten. Innan du prenumererar på erbjudandet bör du veta att mobilnumret kan lagras via en RIO-kod som kan konsulteras antingen via SMS eller genom ett enkelt samtal.

Se paketerbjudandet RED by SFR 100 GB för 12 € per månad

Vilka är de bästa mobilplanerna för tillfället?

RED by SFR är inte den enda mobiloperatören som erbjuder paket.

Om du vill veta mer om alternativen till BIG RED 100 GB-planen, råder vi dig att konsultera vår jämförelse dedikerad till de bästa mobilplanerna 2021.

Läs också:
Amazon-försäljning: de bästa högteknologiska erbjudandena från den fjärde nedgången

Relaterade Artiklar

Back to top button