10 verktyg för att återställa förlorat eller glömt Outlook PST-lösenord

Letar efter ett sätt att återställa lösenordet för en fil Outlook PST? Jag försökte nyligen ladda ner en gammal PST – en fil som jag använde i mitt förra företag för många år sedan, men insåg att det satt ett lösenord på den. Jag har provat alla lösenord jag någonsin använt men inget fungerade.

Till slut var jag tvungen att ta till ett av dessa program för lösenordsåterställning PST för att komma åt filen. (PST) Den gav mig faktiskt inte det exakta lösenordet jag använde från början, men gav mig ett annat lösenord som gjorde att jag kunde låsa upp filen.

I den här artikeln kommer jag att skriva om flera verktyg som du kan använda för att återställa ditt lösenord. PST. Vissa av programmen är gratis, vilket jag nämnde i första hand, och resten är betalda. Prova alltid de kostnadsfria alternativen först innan du gör några köp.

Gratis PST-återställningsverktyg

PstPassword – detta gratis verktyg från NirSoft är det säkraste och enklaste att använda, men det fungerar bara officiellt med Outlook 97 – Outlook 2007. Den har uppdaterats för att hitta PST – fil för Outlook 2013 och Outlook 2016 men dess funktion är inte garanterad.

Detta är ett av de enklaste programmen eftersom allt du bokstavligen behöver göra är att köra programmet och det är det. Du behöver inte ens installera någonting. Programmet kommer automatiskt att hitta filerna PST om du har Outlook installerat och ger dig upp till tre möjliga lösenord som bör fungera för filen. Du kan också ladda ner filen PST manuellt, om du vill, genom att dra den till programfönstret.

Kernel PST Password Recovery Tool – det här programmet är också gratis, men återigen, det fungerar bara tills Syn 2010. Mestadels gratisverktyg fungerar med äldre versioner Syn . Tydligen vill de att du ska betala för lösenordsåterställning på nyare versioner Syn eftersom det är vad de flesta använder.

Detta är ett mycket lättanvänt program. Bara(Bara) tryck på ” Öppna(Öppna)”, välj PST – fil och klicka på ” Återställ lösenord(Återställa lösenord) ” . Vi hoppas att det kommer att ge dig ett lösenord som du sedan kan kopiera till ditt urklipp. Det är ungefär det för det här programmet.

Dessa är verkligen de enda två säkra och rena verktyg jag kunde hitta som var gratis. Om du har en nyare version installerad kontor , kommer du sannolikt att behöva använda något av de betalprogram som anges nedan. Det är värt att notera att de flesta betalprogram har gratis provperioder som åtminstone kan berätta om lösenordet kan återställas. I vissa fall kommer det att ge dig ett eller två tecken av lösenordet istället för hela lösenordet. På så sätt vet du åtminstone att om du spenderar pengar kan du komma åt din fil PST.

Betalda PST-återställningsverktyg

De flesta av webbplatserna som listas nedan har en hel del programdetaljer på sina produktsidor, så jag ska bara ge en kort översikt här. Kontrollera alltid om din version stöds innan du köper syn.

BitRecover Outlook PST Recovery

Bitrecover-program PST-lösenordsåterställning kostar $29 och fungerar med Outlook 97 innan Syn 2016. Hon fungerar också utmärkt i Windows 10 , vilket är trevligt. Fungerar med alla typer av kryptering Syn kräver ingen installation Syn stöder komplexa lösenord och fungerar med filer PST över 20 GB i storlek!

SysTools PST Password Remover

Även om detta program kostar $49, vilket är mycket dyrare än de flesta av de som listas här, stöder det alla versioner Syn och arbetar i Windows 10 . Du kommer att vara mer benägen att använda dessa lösenordsåterställningsprogram eftersom de uppdateras oftare. Det kan ta bort lösenordsskyddet från filen PST och fungerar även med långa eller flerspråkiga lösenord.

SysInfoTools PST Password Recovery

PST Password Recovery kostar bara cirka $24, så det är billigare och fungerar med Windows 10 och alla versioner Syn fram till 2016. Det har i stort sett samma funktioner som de andra programmen som nämns ovan, så det kan vara värt ett försök om du vill spara lite pengar.

Övre Outlook-återställningslösenord

Återställningsverktyget för Top Password (Top Password’s) är det billigaste och kostar bara $17,95. Han jobbar också i Windows 10 och stödjer Outlook 2016 . Programmet påstår sig ha en återvinningsgrad på 100 %, så om du köper det och det inte fungerar kommer jag att kontakta dem och få tillbaka dina pengar.

Stjärn Phoenix Outlook lösenordsåterställning(Phoenix Outlook Password Recovery)

Stellar Phoenix’s Recovery fungerar också med de senaste versionerna Windows och Syn . Det ger dig också upp till sex uppsättningar lösenord för din PST – fil. Det garanterar också 100% lösenordsåterställning för krypterade filer. PST. Det kostar $29.

Recovery Toolkit

Recovery Toolbox kostar cirka $19 och fungerar med alla versioner Syn . Det fungerar med alla typer av e-postkonton i Syn och kan också ta bort lösenord för filer OST.

TheGrideon programvara

Outlook lösenordsåterställningsprogram (Outlook lösenordsåterställning) från företaget Programvaran Gideon kostar $29,95 och stöder alla krypteringsmetoder, stöder stora filstorlekar, stöder alla versioner Syn och Windows och har ett snyggt och tydligt användargränssnitt.

Interlore lösenordsåterställning

Det här programmet kostar $29,95, men det har inte uppdaterats på ett par år. Den stöder alla versioner Syn fram till 2013. Han kan jobba i Outlook 2016 men eftersom det kostar lika mycket som liknande program som har uppdaterats alldeles nyligen, rekommenderar jag inte att använda denna.

Vi hoppas att något av ovanstående program kommer att kunna återföra dig till din PST-fil. (PST) Se alltid till att säkerhetskopiera din ursprungliga fil innan du använder något av dessa verktyg eftersom de kan skada filer. Njut av!

Letar du efter ett sätt att återställa ett lösenord för en Outlook PST-fil? Jag försökte nyligen ladda upp en gammal PST-fil som jag använde på mitt tidigare företag för många år sedan, men insåg att det hade ett lösenord inställt på den. Jag försökte alla lösenord jag någonsin använt, men ingenting fungerade.

Slutligen var jag tvungen att använda ett av dessa PST-lösenordsåterställningsprogram för att få tillgång till filen. Det gav mig faktiskt inte det exakta lösenordet som jag ursprungligen använde, men det gav mig ett annat lösenord som gjorde att jag kunde låsa upp filen.

I den här artikeln kommer jag att skriva om flera verktyg du kan använda för att återställa ett PST-lösenord. Vissa av programmen är gratis, vilket jag nämner först och resten är alla betalda. Prova alltid de kostnadsfria alternativen först innan du gör någon form av köp.

Gratis PST-återställningsverktyg

PstPassword – Det här gratisverktyget från NirSoft är det säkraste och enklaste att använda, men det fungerar bara officiellt på Outlook 97 till Outlook 2007. Det hade uppdaterats för att hitta PST-filen för Outlook 2013 och Outlook 2016, men det är inte garanterat att det fungerar.

Det är ett av de enklaste programmen eftersom allt du bokstavligen behöver göra är att köra programmet och det är det. Du behöver inte ens installera någonting. Programmet hittar automatiskt PST-filerna om du har Outlook installerat och ger dig de upp till tre möjliga lösenord som bör fungera för filen. Du kan också ladda en PST-fil manuellt om du vill genom att dra och släppa den i programfönstret.

Kernel PST Password Recovery Tool – Det här programmet är också gratis, men återigen fungerar det bara upp till Outlook 2010. För det mesta fungerar gratisverktygen med äldre versioner av Outlook. De vill uppenbarligen att du ska betala för att återställa lösenord på de nyare versionerna av Outlook eftersom det är vad de flesta använder.

Det är ett väldigt enkelt program att använda. klicka bara öppnavälj PST-filen och klicka sedan Återställa lösenord. Det kommer förhoppningsvis att ge dig ett lösenord, som du sedan kan kopiera till ditt urklipp. Det är ungefär det för det här programmet.

Det är verkligen de enda två säkra och rena verktyg som jag kunde hitta som var gratis. Om du har en nyare version av Office installerad måste du troligen använda något av betalprogrammen nedan. Det är värt att notera att de flesta av de betalda programmen har gratis provperioder som åtminstone kan berätta för dig om lösenordet kan återställas eller inte. I vissa fall kommer det att ge dig ett eller två tecken i lösenordet istället för hela lösenordet. På så sätt vet du åtminstone om du spenderar pengarna, du kommer att kunna komma åt din PST-fil.

Betalda PST-återställningsverktyg

De flesta av sajterna nedan har mycket information om programmen på sina produktsidor, så jag ska bara ge en kort översikt här. Se alltid till att din version av Outlook stöds innan du köper.

BitRecover Outlook PST Recovery

Bitrecover PST Password Recovery-programmet är $29 och fungerar med Outlook 97 till Outlook 2016. Det går också bra på Windows 10, vilket är trevligt. Fungerar med alla typer av Outlook-kryptering, kräver inte att Outlook är installerat, stöder komplexa lösenord och fungerar på PST-filer som är större än 20 GB!

SysTools PST Password Remover

Även om det här programmet kostar 49 USD, vilket är mycket dyrare än de flesta som listas här, stöder det alla versioner av Outlook och körs på Windows 10. Du har större chans att använda dessa program för att återställa lösenordet eftersom de uppdateras oftare. Det kan ta bort lösenordsskyddet från en PST-fil och fungerar också med långa eller flerspråkiga lösenord.

SysInfoTools PST Password Recovery

PST Password Recovery är bara cirka $24, så det är billigare, och det fungerar med Windows 10 och alla versioner av Outlook fram till 2016. Det har i stort sett samma funktioner som de andra programmen som nämns ovan, så det kan vara värt ett försök om du vill spara lite pengar.

Top Password Outlook Recovery

Top Passwords återställningsverktyg är det billigaste och kostar bara 17,95 USD. Det fungerar även på Windows 10 och stöder Outlook 2016. Programmet påstår sig ha en återställningsgrad på 100 %, så om du köper det och det inte fungerar skulle jag kontakta dem och få pengarna tillbaka.

Stellar Phoenix Outlook Lösenordsåterställning

Stellar Phoenix’s Recovery-program fungerar även med de senaste versionerna av Windows och Outlook. Det ger dig också upp till sex uppsättningar lösenord för din PST-fil. Det garanterar också 100% återställning av lösenord för krypterade PST-filer. Det kostar $29.

Återställningsverktygslåda

Recovery Toolbox kostar cirka $19 och fungerar i alla versioner av Outlook. Det fungerar med alla olika typer av e-postkonton i Outlook och kan även ta bort lösenord för OST-filer.

TheGrideon programvara

Outlook-lösenordsåterställningsprogramvaran från TheGideon Software-företaget kostar $29,95 och stöder alla krypteringsmetoder, stöder stora filstorlekar, stöder alla versioner av Outlook och Windows och har ett snyggt rent användargränssnitt.

Interlore lösenordsåterställning

Det här programmet kostar $29,95, men det har inte uppdaterats på ett par år. Den stöder alla versioner av Outlook fram till 2013. Den skulle kunna fungera på Outlook 2016, men eftersom den kostar lika mycket som liknande program som har uppdaterats på senare tid, rekommenderar jag inte att du använder den här.

Förhoppningsvis kommer ett av programmen ovan att kunna få dig tillbaka till din PST-fil utan alltför mycket problem. Se alltid till att göra en säkerhetskopia av originalfilen innan du använder något av dessa verktyg eftersom de eventuellt kan skada filerna. Njut av!