10 bästa live-tv-appar för PC Windows 10

Jag minns det där gamla goda 90-talet när tv betydde en enorm videobox och vi bytte kanal genom att trycka på en av de åtta knapparna på tv:n. Kanalerna var begränsade och prenumerationerna var dyra. Vi har kommit långt sedan dess eftersom antalet kanaler är enormt, prenumerationer är antingen rimliga eller gratis och TV betyder antingen tunt LED(LED) ram, eller våra mobiltelefoner. Idag är det live-tv-appar(Live TV-appar) !

Live TV-appar för Windows 11/10

Kanaler är av två typer: fri(Free-to-air) och betalas(Betala) . De flesta av dessa applikationer leva TV tar betalt för prenumeration på betalas(Betala) kanaler samtidigt som det tillåter gratis sändning(Free-to-air) kanaler och program på begäran utan kostnad.

Här är en lista över de bästa gratisapparna leva TV för enheter Windows .

1]Sport och live-tv:

Denna applikation, som fick bra användarbetyg, även om den är typisk för sport, har hittat användare bland alla kategorier av användare. Streama nyheter, sport, filmer och mer, app live sport och TV täcker över 800 kanaler. Även om de inte alla är HD, sänder applikationen livesändningar RTSP , RTMP , RTMPE och HLS . Intressant nog är databasen crowdsourced, precis som ljudmoln . Snabbare(Snarare kan användare bli en del av samma community och bidra till kanaler. Denna applikation är tillgänglig i Microsoft butik (Microsoft Store) här.

2]Livefilm:

FilmLive

FilmOn Live-appen(FilmOn Live) TV, som täcker alla större kanaler, sänder TV-program i standardupplösning. Detta sparar dock internetbandbredd. Även om appen är gratis kan användare som vill titta på sina kanaler i HD debiteras en rimlig avgift. FilmOn Live-appen(FilmOn Live) TV som betjänar USA, Europa(Europa), Latinamerika(Latinamerika) och Asien(Asien), visar nyheter, sport, livsstilskanaler och mer. Denna app är endast tillgänglig för PC. Om du gillar det kan du ladda ner det från Microsoft Store .

3]YouTube TV:

Applikationen är faktiskt kopplad till nuet Youtube och dess utgivare är Google(Google Inc) Inc. Det fungerar precis som streamingkanaler Youtube , utan kabelbox. Applikationen är kompatibel med Google Chromecast och Apple Airplay .

Youtube TV har en extra funktion som gör att du kan lagra dvd – video i molnet upp till 9 månader. En begränsning är att appen endast är tillgänglig för USA, även om den stöder två språk – engelsk(engelska) och spanska(spanska). Ladda ner(Ladda ner) app från Microsoft butik (Microsoft Store) här.

4]Sling TV:

Mycket populär app Sling TV erbjuder mer än 100 kanaler dedikerade till nyheter, sport, livsstil, etc. Men det är inte detta som gör applikationen populär. Det låter dig strömma program och filmer på begäran. Sling TV erbjuder streamingprogram på 18 språk inklusive spanska, hindi(Hindi) och Arab(arabiska). Sling TV är en av de mest populära apparna för live-tv i butiken Microsoft som vi varmt rekommenderar. Den täcker kanaler för nyheter, sport, barn, filmer, livsstil etc.. Om du gillar det, ladda ner appen från Microsoft Store (Microsoft Store) här.

5]NetTV Plus:

Ett anmärkningsvärt faktum om dessa applikationer leva TV är att deras betyg är mer baserat på gränssnittet och användarvänligheten än själva funktionerna. Kanske är anledningen att människor inte behöver mer än det som behövs. NetTV Plus är ytterligare ett av de exempel där en enkel ansökan får höga betyg. Den är kompatibel med Windows 10 och har ett bra betyg. Ladda ner appen från Microsoft Store (Microsoft Store) här.

6]Viaway:

Ansökan Viaway erbjuder 1 000 kanaler, 10 000 filmer och TV-program, 100 000 poddar och videor och 50 000 Internet(Internet) -radiokanaler. Det gör det Viaway en(Viaway one) från en mängd olika applikationer Live TV som erbjuder nästan allt. Om din internetanslutning tillåter appen att sömlöst streama videor och även erbjuda en molntjänst. Vi skulle kunna anpassa appen genom att sätta upp favoriter, köer etc. Appen finns tillgänglig i Microsoft Store här här) .

7]World TV (UWP):

Värld TV (UWP) hjälper utsända(UWP) de flesta stora kanalerna runt om i världen i Windows 10 . Den erbjuder över 600 kanaler och täcker Storbritannien, USA, Tyskland(Tyskland), Brasilien(Brasilien) , Pakistan(Pakistan), etc. Applikationen är tillgänglig gratis i Microsoft butik(Microsoft Store) här.

8]FXNOW:

FXNOW , en av de mest framgångsrika live-TV-apparna, erbjuder nästan alla större kanaler i USA. Användare kan spela liveshowen som en nedladdad video, starta om den från början, pausa, spola tillbaka, etc. Appen erbjuder också över 600 timmars on-demand-programmering. Hämta appen från Microsoft Store (Microsoft Store) här (här) och njut av upplevelsen.

9]TV för Windows:

TV för Windows

TV-app för Windows ansluter användare till TV-nätverket via utvnow.com. Användaren måste registrera sig för planen på samma webbplats (som vanligtvis är gratis). Efter det kommer användaren att kunna se alla kanaler som är gratis i USA. Faktiskt(I grunden) betyder det att applikationen sänder alla kanaler som t.ex BBC , CNN , upptäckt , Djur planet etc.

Appen är en tredjepartsorganisation och har inget med ustvnow att göra. Den kan installeras härifrån.

10]AT&T U-version:

AT&T U-version

Helst är varumärket tillräckligt för att driva det till toppen av listan, men positiva recensioner lägger bara till grädde på moset. U-versupplevelsen är unik. Det kan kombineras med dina vanliga AT&T-samtalplaner. En annan cool funktion i appen är att den kan förvandla din telefon till en fjärrkontroll. AT&-applikation T U-vers kan laddas ner från Microsoft butik(Microsoft Store) här.

Låt oss veta vilken du använder.(Meddela oss vilken du använder.)

Jag minns det där gamla goda 90-talet när TV betydde en enorm videobox och vi bytte kanal genom att trycka på en av de där åtta knapparna på setet. Kanalerna var begränsade och prenumerationerna var kostsamma. Vi har kommit långt sedan dess eftersom antalet kanaler är enormt, prenumerationerna är antingen rimliga eller gratis, och TV betyder antingen en smal LED-ram eller på våra mobiler. Idag är det Live TV-appar hela vägen!

Live TV-appar för Windows 11/10

Det finns två typer av kanaler, gratis- och betalkanaler. De flesta av dessa Live TV-appar skulle ta ut en prenumerationsavgift för betalkanaler samtidigt som de tillåter gratis kanaler och on-demand-program.

Här är en lista över bästa gratis Live TV-appar för Windows-enheter.

1]Live sport och TV:

Topp 10 Live TV-appar för Windows 10

Den här appen har fått bra betyg av användare, även om den är typisk för sport, men har hittat en användarbas i alla kategorier av användare. Streaming av nyheter, sport, filmer och mycket mer, Live Sports och TV-appen täcker över 800 kanaler. Även om alla inte är HD, strömmar appen RTSP, RTMP, RTMPE och HLS liveströmmar. Intressant nog är databasen crowd-sourced, som SoundCloud. Snarare kan användare bli en del av samma community och bidra till kanaler. Denna app är tillgänglig på Microsoft Store här.

2]FilmOn Live TV:

Film On Live TV

FilmOn Live TV-appen täcker alla större kanaler och streamar TV i standardupplösning. Det sparar dock på internetbandbredden. Även om appen är gratis kan användare som vill se sina kanaler i HD debiteras en rimlig avgift. Catering USA, Europa, Latinamerika och Asien visar FilmOn Live TV-appen nyheter, sport, livsstilskanaler och mycket mer. Denna app är endast tillgänglig för PC. Om du gillar det kan du ladda ner det från Microsoft Store.

3]YouTube TV:

Appen är faktiskt associerad med den faktiska Youtube, och dess utgivare är Google Inc. Det fungerar precis som Youtube-streamingkanaler utan att behöva en kabelbox. Appen är kompatibel med både Google Chromecast och Apple Airplay.

YouTube TV har en extra funktion som gör det möjligt att lagra DVD-videor i molnet i upp till 9 månader. En begränsning är att appen endast är tillgänglig för USA, även om den täcker två språk – engelska och spanska. Ladda ner appen från Microsoft Store här.

4]Sling TV:

En mycket populär app, Sling TV erbjuder mer än 100 kanaler som involverar nyheter, sport, livsstil, etc. Men det är inte det som gör appen populär. Det tillåter streaming av on-demand-program och filmer. Sling TV erbjuder att streama program på 18 språk inklusive spanska, hindi och arabiska. Sling TV är en av de mest populära live-TV-apparna i Microsoft Store och en starkt rekommenderad sådan. Det täcker nyheter, sport, barn, filmer, livsstil, etc. kanaler. Om du gillar det kan du hämta appen från Microsoft Store här.

5]NetTV Plus:

Ett märkbart faktum om dessa Live TV-appar är att deras betyg beror mer på gränssnittet och användarvänligheten än själva funktionerna. Kanske är anledningen att människor inte behöver mer än grunderna. NetTV Plus är ett annat av de exemplen där en enkel app får bra betyg. Den är kompatibel med Windows 10 och en väl rankad sådan. Hämta appen från Microsoft Store här.

6]Viaway:

Viaway-appen erbjuder 1 000 kanaler, 10 000 filmer och TV-program, 100 000 podcaster och videor och 50 000 internetradiokanaler. Detta gör Viaway till en av de mest olika live-TV-apparna som erbjuder i stort sett allt. Om din internetanslutning tillåter strömmar appen videor sömlöst och erbjuder även en molnbaserad tjänst. Vi kunde anpassa appen genom att ställa in favoriter, köer osv. Appen finns tillgänglig i Microsoft Store här.

7]World TV (UWP):

World TV (UWP) hjälper till att streama de flesta större kanaler över hela världen på Windows 10. Den erbjuder mer än 600 kanaler och täcker Storbritannien, USA, Tyskland, Brasilien, Pakistan, etc. Appen är tillgänglig gratis på Microsoft Store här.

8]FXNOW:

En av de mest framgångsrika live-TV-apparna, FXNOW erbjuder nästan alla större kanaler i USA. Användare kan spela liveshower som en nedladdad video, starta om den från början, pausa dem, spola tillbaka dem, etc. Appen erbjuder också mer än 600 timmars on-demand-program. Skaffa appen från Microsoft Store här och njut av upplevelsen.

9]TV för Windows:

TV för Windows

TV för Windows-appen ansluter användare till TV-nätverket via utvnow.com. Användaren måste registrera sig för en plan på samma webbplats (som vanligtvis är gratis). Därefter skulle användaren kunna se alla kanaler som är gratis i USA. I grund och botten betyder det att appen streamar alla kanaler som BBC, CNN, Discovery, Animal Planet, etc.

Appen är en tredje parts enhet och har ingen koppling till ustvnow. Den kan installeras härifrån.

10]AT&T U-vers:

AT&T U-vers

Helst räcker varumärkesnamnet för att trycka det till toppen av listan, men de positiva recensionerna lägger bara en körsbär till kakan. U-versupplevelsen är en av sina egna. Det kan klubbas med dina vanliga AT&T-planer. En annan intressant funktion i appen är att den kan konvertera din telefon till en fjärrkontroll. AT&T U-vers-appen kan laddas ner från Microsoft Store här.

Relaterade Artiklar

Back to top button