10 bästa gratis Mac-spel du kan ladda ner just nu

vallmo(Macs) är inte precis känt för att vara de bästa datorspelautomaterna, men alla gillar att döda tid eller koppla av med tv-spel då och då. Mac-spel idag(Mac) bättre än någonsin tack vare montrar som Ånga , gog , EGS och ursprung som gick med Mac App Store på denna plattform.

Du kan också bara installera spelen direkt som du skulle göra med vilken app som helst. Det enda du behöver göra är att betala. Men det finns så många fantastiska gratisspel där ute. för Mac. (Mac) Här är tio av de bästa gratisspelen för Mac som du kan ladda ner just nu.

Fortnite är ett fenomen, ett gratis-att-spela battle royale-skjutspel som verkar bli starkare och starkare. Det är tillgängligt på nästan alla plattformar (förutom iOS), inklusive macOS!

fortnite-annonser

Grundläggande premiss Fortnite består i det faktum att en grupp spelare går in i ett stadium, och sedan vinner den sista överlevande. Du kan också bilda lag, i vilket fall ditt lag måste vara det sista kvar. Battle Royale-formeln populariserades av Player Unknown’s Slagfält som är ett betalspel, men Fortnite blev dominerande och blev ett popkulturfenomen.

Hearthstone spelas bäst på iPad enligt vår mening, men om du behöver fixa Blizzards briljanta och beroendeframkallande kortstrid är macOS-versionen lika trevlig.

Precis som i klassiska kortspel som Magi De Sammankomst spelare i Hearthstone gör upp kortlekar som representerar varelser, föremål och andra delar av universum Warcraft . De slåss sedan mot varandra med nämnda kort, vilket kan attackera, försvara eller på annat sätt påverka spelets gång.

Spelar Hearthstone

Det är ett spel som är lätt att lära sig men svårt att bemästra, vilket skapar en fantastisk tävlingsscen. Om du vill spela i de högre nivåerna och leden måste du spendera pengar på boosters. Om du bara vill spela nonchalant är spelet gratis som luft.

Medan Dota ( Försvar av Antikens folk ) var en mod Warcraft III som lanserade genren MOBA (multiplayer online battle arena), sedan dess har dess popularitet överträffat Liga av Legender .

League of Legends-skärm

LOL , kanske det mest kända esportspelet i historien, och du behöver varken monstruösa bilar eller pengar i fickan för att spela det. Vad du verkligen behöver är mycket skicklighet och tålamod för hans inlärningskurva.

Ej att förväxla med omgjort och uppdaterat Cave Story+ som är ett betalspel. grotthistoria är ett klassiskt indiespel portat till nästan alla plattformar.

Det inkluderar Mac och du kan ladda ner detta fantastiska äventyr på (Mac)Metroidvania genre(Metroidvania) med sidoscrollning just nu genom att helt enkelt gå hit.

Counter-Strike i sin ursprungliga form var ett absolut fenomen. Även om CS:GO inte har mycket gemensamt tekniskt med originalmodden halveringstid finslipade han formeln till ett rakblad.

Bild på Counter-Strike-spelet

CS:GO fungerar utmärkt på nästan alla typer av hårdvara, det krävs ren skicklighet för att komma någonstans, och fotograferingen är galen och rolig. Det kanske inte är den snyggaste skytten nuförtiden, men du kommer inte ens att märka hur desperat du försöker att inte bli träffad av en kula.

original mod Dota för (Dota)Warcraft 3 startade en revolution inom genren MOBA men nuförtiden Liga av Legender — genrens stora hund. Det betyder inte att du inte ska titta på Dota 2 om du är ett fan av dessa spel.

Dota 2 spelbild

Denna officiella, professionellt designade uppföljare är lite mer polerad och har sin egen karaktär och atmosfär. Detta är ingen ursäkt alls LOL . Om du inte är trött på MOBA det är ett utmärkt alternativ till marknadsledaren.

Du kanske har hört talas om ett litet spel som heter Värld av Warcraft . En gång var han ganska populär. Bra, Wow fortfarande ganska populär. Det finns vanligtvis runt en kvarts miljon spelare online vid varje given tidpunkt. Om du vill veta vad allt väsen handlar om kan du spela gratis tills din karaktär når nivå 20 i denna klassiker MMORPG .

World of Warcraft Shadowlands logotyp

Då har du antingen inga problem med att betala för ett månadsabonnemang, eller så kommer du att inse att det inte är något för dig. Skyll inte på oss om du blir för medtagen av detta!

Arcade racing-serien Asfalt högt respekterad på mobiltelefoner, men nu kan du ta denna uppslukande upplevelse och ta den direkt till dig Mac ! Tack vare Apples konverteringssystem Katalysator vilket gör det relativt enkelt att konvertera iOS(iOS-spel)-spel till macOS, Asfalt ser ut och fungerar utmärkt.

Spelbild Asphalt 9: Legends

Spelet är också ganska gediget, och om du inte har tålamodet behöver du inte betala några pengar. Åtminstone inte direkt.

Fastän Mac-datorer(Mac) har inte ett bra rykte om spel idag, Apple-datorer har en fantastisk spelhärstamning. Några av de bästa klassiska spelen har lanserats eller dykt upp på deras maskiner.

“Under stålhimmel”(Steel Sky) är ett klassiskt peka-och-klicka-äventyr som är tillgängligt på nästan alla plattformar, men tack vare bra gammal Spel du kan ladda ner den och spela den direkt på din Mac . Vad som också är coolt är att dess moderna uppföljare finns på Apple Arcade!

Marathon bildtrilogi

Då har vi Maratontrilogi(Marathon Trilogy) av Bungie . Detta är deras tidiga arbete långt tidigare Halo men dessa spel är fortfarande roliga att spela. Om du inte visste Halo ursprungligen planerad som en exklusiv för Mac nu kan du se det Bungie lagade strax före detta episka spel.

blygsam underhållning(Snålt roligt)

Låt dem aldrig säga vad som händer Mac inga spel. Från dyra AAA-spel till dessa fantastiska gratisspel för Mac – det finns ingen anledning att vara uttråkad om du har Mac . Lägg gärna till dina förslag till listan i kommentarerna nedan!

Mac-datorer är inte precis kända som de bästa datorspelmaskinerna som finns, men alla gillar att döda tid eller koppla av med ett videospel då och då. Mac-spel är bättre än någonsin idag med skyltfönster som Steam, GoG, EGS och Origin som går med i Mac Arp Store på plattformen.

Du kan också helt enkelt installera spel direkt, på samma sätt som alla program. Det enda du behöver göra är att betala. Men det finns också så många utmärkta gratis Mac-spel. Här är tio av de bästa gratis Mac-spelen du kan ladda ner just nu.

Fortnite är ett fenomen, ett gratis-att-spela battle royale-skjutspel som bara verkar gå från klarhet till klarhet. Det är tillgängligt på nästan alla plattformar (förutom iOS) och det inkluderar macOS!

Fortnite reklam

Grundförutsättningen för Fortnite är att ett gäng spelare släpps in i ett enda steg och sedan vinner den sista personen som står. Du kan också slå dig ihop i lag, i så fall måste ditt lag vara det sista som är kvar. Battle royale-formeln populariserades av Player Unknown’s Battlegrounds, som är en betald titel, men Fortnite har kommit att dominera och förvandlas till ett popkulturfenomen.

Hearthstone är bäst att spela på en iPad enligt vår mening, men om du behöver en fix av Blizzards briljanta och beroendeframkallande kortstrider är macOS-versionen inte mindre rolig.

Precis som med klassiska kortspel som Magic The Gathering sätter Hearthstone-spelare ihop kortlekar som representerar varelser, föremål och andra delar av Warcraft-universumet. Sedan slåss de mot varandra med nämnda kort som kan attackera, försvara eller på annat sätt påverka spelförloppet.

hearthstone spel

Det är ett spel som är lätt att lära sig men svårt att bemästra, vilket skapar en fantastisk tävlingsscen. Om du vill spela på de övre nivåerna och rangordna, måste du spendera pengar på boosterpaket. Om du bara vill spela nonchalant är spelet lika fritt som luften.

Medan Dota (Defense of the Ancients) var Warcraft III-moden som lanserade MOBA-genren (multiplayer online battle arena), har den sedan dess överträffats i popularitet av League of Legends.

League of Legends-skärm

LoL är förmodligen den mest kända eSport-titeln i historien och du behöver inte ett odjur av en maskin eller några pengar i fickan för att spela den. Vad du behöver är mycket skicklighet och tålamod för dess inlärningskurva

Inte att förväxla med den omgjorda och uppgraderade Cave Story+, som är en betald titel. Cave Story är ett klassiskt indiespel som har porterats till nästan alla plattformar.

Det inkluderar Mac och du kan ladda ner detta fantastiska sidscrollande Metroidvania-äventyr just nu bara genom att gå hit.

Counter-Strike i sin ursprungliga form var ett absolut fenomen. Medan CS: GO inte har mycket gemensamt tekniskt sett med den ursprungliga Half-Life-modden, har den finslipat formeln till en rakkniv.

Counter strike-spelbild

CS: GO fungerar utmärkt på praktiskt taget vilken hårdvara som helst, det krävs ren skicklighet för att komma någonstans och fotograferingen är frenetisk och rolig. Det kanske inte är den snyggaste skytten nuförtiden, men du kommer inte ens att märka det eftersom du desperat försöker att inte bli skjuten.

Den ursprungliga Dota-modden för Warcraft 3 startade MOBA-revolutionen, men nuförtiden är League of Legends genrens stora hund. Det betyder inte att du inte ska ge Dota 2 en titt om du är ett fan av dessa spel.

Dota 2 spelbild

Denna officiella, professionellt utvecklade uppföljare är lite mer raffinerad och har sin egen karaktär och känsla. Det riffar inte LoL alls. Om du inte har MOBA-trötthet är det ett bra alternativ till marknadsledaren.

Du kanske har hört talas om ett litet spel som heter World of Warcraft. Det var ganska populärt på en gång. OK, WoW är fortfarande ganska populärt. Det brukar finnas ungefär en kvarts miljon spelare online vid varje given tidpunkt. Om du vill veta vad allt väsen handlar om kan du spela gratis tills din karaktär når nivå 20 i denna klassiska MMORPG.

World of Warcraft Shadowlands logotyp

Då har du antingen inga problem med att betala månadsprenumerationen eller så vet du att det inte är något för dig. Skyll inte på oss om du blir för in i det!

Asphalt-serien av arkadåkare är väl respekterade på mobiltelefoner, men nu kan du ta den pulserande upplevelsen och flytta den direkt till din Mac! Tack vare Apples Catalyst-konverteringssystem som gör det relativt enkelt att konvertera iOS-spel till macOS, ser Asphalt ut och fungerar bra.

Asphalt 9: Legends spelbild

Spelet är också ganska stabilt och om du inte har något tålamod behöver du inte betala några pengar. Åtminstone inte direkt.

Trots att Mac-datorer inte har ett bra spelrykte idag, har Apples datorer en utmärkt spelhärstamning. Några av de bästa klassiska spelen lanserades eller dök upp på deras maskiner.

Beneath a Steel Sky är ett klassiskt peka-och-klicka-äventyr som finns på nästan alla plattformar, men tack vare Good Old Games kan du ladda ner och spela det just nu på din Mac. Vad som också är coolt är att dess moderna uppföljare finns på Apple Arcade!

Bilder från Marathon Trilogy

Sedan har vi Marathon Trilogy från Bungie. Det här är deras tidiga arbete långt före Halo, men dessa spel är fortfarande kul att spela. Om du inte visste det, Halo skulle ursprungligen vara en exklusiv Mac, nu kan du se vad Bungie lagade ihop inte alltför länge innan det episka spelet.

Sparsamt kul

Låt det aldrig sägas att Mac inte har några spel. Från dyra trippel-A-titlar till dessa underbara gratis Mac-spel, det finns ingen anledning att bli uttråkad så länge du har din Mac med dig. Lägg gärna till dina förslag till listan i kommentarerna nedan!