10 Amazon Echo-färdigheter du behöver känna till

Amazon Echo smarta assistenter(Amazon Echo) är kraftfulla enheter med en enorm uppsättning fördefinierade funktioner, men med rätt Alexa Skill assistenter blir ännu mer hjälpsamma. Alexa Skills är tredjepartsprogram som tillåter Amazon Echo ansluta till andra enheter och utföra uppgifter utöver dess normala kapacitet.

Den bästa delen Alexa Skills – detta är Skicklighet Blueprint , system som alla(system vem som helst) kan använda för att skapa sina egna färdigheter – detta kräver inte erfarenhet eller kunskap(erfarenhet eller kunskap) inom programmeringsområdet. Här är de bästa Amazon Echo färdigheter(Amazon Echo Skills) du behöver veta.

“Hitta min telefon”(Min telefon) är precis vad det låter som. Du frågar Alex(Alexa) slå ditt nummer och din telefon börjar ringa – perfekt när du tappar den mellan soffkuddarna eller bara inte kommer ihåg var du lagt den.

Find My Phone kan lagra flera nummer så att hela familjen kan använda den. Nackdelen är att den inte kan höja volymen, så om din telefon är på tyst, skicklighet(Skill) förlorar en del av sin användning.

Gillar du att laga mat? Om ja, då Min kock Amazon Echo skicklighet(My Chef Amazon Echo skicklighet) kommer att vara till stor hjälp i köket. Den paras ihop med Chefling-appen (med Chefling-appen) och låter dig spåra recept, lägga till inköpslistor och till och med deadlines. produktens lämplighet.(utgångsdatum för livsmedel)

Detta är en bra app för att lägga till matvaror till din inköpslista när de tar slut, men Min kock kan till och med påminna dig om de nödvändiga produkterna när du är inne mat affär(mat affär).

Oavsett om du dricker ibland eller ser dig själv som en amatörmixolog, är det viktigt att känna till specifika cocktailrecept för att njuta av dig själv eller slänga det.

Skicklighet” Bartender”(Bartender skicklighet) ger dig tillgång till över 12 000 cocktails. Det här är ett bra sätt att experimentera med att göra en drink som du aldrig har provat förut, men om du bara har några få ingredienser kan du berätta för bartendern vad du har och han kommer att föreslå vad du kan göra.

Att hitta tid för effektiv träning kan vara svårt. Du behöver mer än bara några armhävningar för att få jobbet gjort. Lyckligtvis, färdigheten “7-minuter träna(Träningsfärdighet) » kommer att visa dig hur du gör vart och ett av dessa träningspass, steg för steg.

Övningar som ingår i Amazon Echo skicklighet(Amazon Echo skill) testad för förbättrad ämnesomsättning, fettförbränning och mer. Även om det inte är samma sak som att gå till gymmet, är dessa träningspass några av de bästa hemmaövningarna du kan få.

I dagens hektiska värld kan det vara svårt att varva ner innan kvällen, men att inte göra det leder till försämringar. sömnkvalitet(kvalitetssömn). Alexa kan(Alexa) gör det.

Skicklighet” Ljud för sömn och avkoppling»(Sleep and Relaxation Sounds skicklighet) kan spela allt från ett åskväder till en stilla ström, vilket hjälper till att lugna ditt sinne och sätta det i det optimala tillståndet för sömn.

Även om alla allvarliga medicinska situationer bör hanteras av professionella, kan grundläggande första hjälpen-frågor besvaras med Mayo Clinic Alexa skicklighet(Mayo Clinic Alexa skicklighet). Han kan berätta hur du ska hantera repor ner till HLR(HLR) , men kom ihåg att denna färdighet endast är avsedd för utbildningsändamål.

Om en allvarlig situation uppstår, ring 911, men som en sista utväg Mayo klinikkunskaper(Mayo Clinic skicklighet) kan hjälpa dig att få livräddande procedurer som kan hjälpa offret tills en ambulans anländer.

Tycka om Mayo Clinic skicklighet(Mayo Clinic skicklighet), “Fråga min vän(Fråga min kompis)” ersätter inte 911, men kan vara användbar i en nödsituation. Skicklighet Amazon Echo(Amazon Echo skill) skickar ett meddelande till en förvald kontakt och låter dem veta att du behöver hjälp. Detta meddelande kan vara text eller telefonsamtal(telefonsamtal) .

Om du ramlar och inte kan nå din telefon, skicklighet “Fråga min vän(Ask My Buddy skill)” kan berätta för någon om hjälp.

Om du är trött på tanken på att ständigt vara insatt Nyheter(nyhetscykel) 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, men du vill fortfarande veta vad som händer, NPR-nyhetsbulletiner varje timme(NPR Hourly News Summary) är vad du behöver. Det här är en fem minuters briefing. Nyheter(‘nyheter) för dagen , som uppdateras varje timme för att hålla dig uppdaterad.

Detta kommer att ge dig en sammanfattning av dagens viktigaste händelser. Om du vill gå djupare in i någon speciell berättelse, NPR timvis sammanfattningsförmåga(NPR Hourly News Summary färdighet) ger dig en utgångspunkt.

Denna Alexa-färdighet kan hjälpa till att översätta fraser från engelsk(engelska) till 37 andra språk (och vice versa). Oavsett om du lär dig ett nytt språk eller behöver komma på hur man säger något i farten, skicklighet “Översättning(Översatt skicklighet)” kommer att hjälpa ännu mer. obskyra språk som t.ex baskiska och walesiska(baskiska och walesiska).

Om en Alexa(Alexa) säger frasen för snabbt för att du ska förstå, du kan be henne upprepa den långsammare så många gånger du behöver tills du förstår den fullt ut. Skicklighet(Översatt skicklighet) Översättning är ett utmärkt tillägg till alla lingvisters verktygslåda.

När livet verkar för hektiskt, bara några minuter om dagen fokus och fokus(center och fokus) kan hjälpa dig att återfå en känsla av kontroll. Även om du inte har tid på länge meditationssession, (meditationssession)skicklighet(Guidad meditationsfärdighet) Guidad meditation kan fortfarande hjälpa.

Sessionerna varar mellan tre och åtta minuter och det finns över 60 pass att välja mellan. Nästa gång du känner dig överväldigad av dagens händelser, ta några minuter att sitta ner, blunda och fokusera på din andning.

Det finns tiotusentals att välja mellan. Amazon Echo Skills(Amazon Echo Skills) men det här är några av de bästa alternativen att börja med. Om ingen av dessa är exakt vad du letar efter, ta dig tid att bläddra bland de tillgängliga Kompetens(Färdigheter) tills du hittar de som intresserar dig.

Vilken är din favorit Alexa Skill? Låt oss veta i kommentarerna nedan.(Vad är din favorit Alexa Skill? Låt oss veta i kommentarerna nedan.)

Amazon Echo smarta assistenter är kraftfulla enheter med ett stort utbud av förutbestämda förmågor, men med rätt Alexa Skill blir assistenterna ännu mer användbara. Alexa Skills är tredjepartsapplikationer som låter Amazon Echo ansluta till andra enheter och utföra uppgifter utanför dess normala omfattning.

Det bästa med Alexa Skills är Skills Blueprint, ett system som alla kan använda för att skapa sina egna färdigheter – ingen kodningserfarenhet eller kunskap krävs. Här är de bästa Amazon Echo Skills du behöver veta.

Hitta min telefon är precis vad det låter som. Du ber Alexa att slå ditt nummer och din telefon börjar ringa – perfekt för de tillfällen då du tappar den mellan soffkuddarna eller bara inte kommer ihåg var du placerade den.

Hitta min telefon kan innehålla flera nummer, så den kan användas av hela familjen. Nackdelen är att den inte kan höja volymen, så om din telefon är på tyst förlorar Skill en del av sin användning.

Gillar du att laga mat? Om så är fallet, kommer My Chef Amazon Echo-färdigheten att vara en enorm hjälp i köket. Den paras ihop med Chefling-appen och låter dig spåra recept, lägga till inköpslistor och till och med matens utgångsdatum.

Det är en fantastisk app för att lägga till saker till din inköpslista när du tar slut, men My Chef kan till och med påminna dig om de saker du behöver när du är ute i mataffären.

Oavsett om du bara dricker ibland eller betraktar dig själv som en amatörmixolog, gör att du känner till recepten för specifika cocktails hela skillnaden mellan att njuta av dig själv och att hälla det i avloppet.

Bartender-färdigheten ger dig tillgång till mer än 12 000 cocktails. Det är ett bra sätt att experimentera med att göra en drink som du aldrig har provat förut, men om du bara har några få ingredienser till hands kan du berätta för Bartendern vad du har och den kommer att berätta vad du kan göra.

Det kan vara svårt att lägga ut tid för ett effektivt träningspass. Du behöver mer än bara några armhävningar för att få jobbet gjort. Tack och lov kommer 7-minuters träningsfärdigheten att gå igenom hur du gör vart och ett av dessa träningspass, steg för steg.

Övningarna som ingår i Amazon Echo-färdigheten är testade för att förbättra ämnesomsättningen, bränna fett och mycket mer. Även om det inte är samma sak som att gå till ett gym, är dessa träningspass några av de bästa hemmaövningarna du kan få.

I dagens hektiska värld kan det vara svårt att varva ner för kvällen, men att inte göra det resulterar i dålig sömn. Alexa har en skicklighet för det.

Sömn- och avslappningsljud-förmågan kan spela allt från åskväder till milda strömmar, vilket hjälper till att invagga ditt sinne till det optimala tillståndet för att sova.

Även om alla allvarliga medicinska situationer bör hanteras av professionella, kan grundläggande första hjälpen-frågor besvaras genom Mayo Clinic Alexa-färdigheten. Den kan berätta hur du hanterar repor hela vägen till HLR, men kom ihåg att denna färdighet endast är avsedd för instruktionsändamål.

Om en allvarlig situation uppstår, ring 911 – men i ett nafs kan Mayo Clinic-färdigheten kanske leda dig genom livräddande procedurer som kan hjälpa någon som är skadad tills ambulanspersonal anländer.

Ungefär som Mayo Clinic-färdigheten, är Ask My Buddy inte en ersättning för 911, men det kan vara till hjälp i en nödsituation. Amazon Echo-färdigheten skickar ett meddelande till en förvald kontakt och låter dem veta att du behöver hjälp. Detta meddelande kan vara antingen ett sms eller ett telefonsamtal.

Om du ramlar och inte kan nå din telefon, kan Ask My Buddy-färdigheten låta någon få hjälp.

Om tanken på att hålla dig uppdaterad hela tiden till 24/7 nyhetscykeln bara tröttar ut dig men du fortfarande vill veta vad som händer, är NPR Hourly News Summary precis något för dig. Detta är en fem minuters briefing om dagens nyheter, som uppdateras varje timme så att den håller sig aktuell.

Det kommer att ge dig en sammanfattning av dagens viktigaste händelser. Om du vill gräva djupare i någon specifik berättelse, kommer NPR Hourly News Summary-färdigheten att ge dig en plats att börja.

Denna Alexa-färdighet kan hjälpa till att översätta fraser från engelska till 37 andra språk (och vice versa.) Oavsett om du lär dig ett nytt språk eller om du behöver ta reda på hur man säger något i farten, kommer den översatta färdigheten att hjälpa till med ännu mer obskyra språk som baskiska och walesiska.

Om Alexa säger frasen för snabbt för att du ska förstå, kan du be henne att upprepa den långsammare, så många gånger du behöver tills du förstår den helt. Den översatta färdigheten är ett utmärkt komplement till alla språkforskares verktygslåda.

När livet verkar lite för hektiskt kan det hjälpa dig att återfå en känsla av kontroll att ta bara några minuter av din dag för att centrera och fokusera. Även om du inte har tid för en lång meditationssession, kan den guidade meditationsfärdigheten fortfarande hjälpa.

Sessionerna är mellan tre och åtta minuter långa och det finns mer än 60 att välja mellan. Nästa gång du känner dig överväldigad av dagens händelser, ta några minuter att luta dig tillbaka, blunda och fokusera på andningen.

Det finns tiotusentals Amazon Echo Skills att välja mellan, men det här är några av de bästa alternativen för att komma igång. Om ingen av dessa är exakt vad du letar efter, ta dig tid att bläddra bland de tillgängliga färdigheterna tills du hittar några som intresserar dig.