[Решено] Drivrutin korrupt fel ur drift på Windows 10

DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL – detta är fel(Död)” blåskärm(Blue Screen) död” ( BSOD ), vilket vanligtvis uppstår på grund av drivrutinsproblem. Nu föraren Windows kan vara skadad eller föråldrad, vilket gör att den här drivrutinen ger ett felmeddelande (Expool)förare Korrupt exponering. Det här felet indikerar att drivrutinen försöker komma åt minne som inte finns.

Datorn kraschar med ett felmeddelande DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL på en blå skärm med stoppkod 0x000000C5. Felet kan uppstå när datorn försätts i vilo- eller viloläge, men är inte begränsat till detta, eftersom du ibland plötsligt kan stöta på det här felet när du använder din PC. I slutändan bör du fixa det här felet eftersom det kan sakta ner din dators prestanda, så utan att slösa någon tid, låt oss se hur fixa Driver Corrupted Expool-fel i Windows 10(Åtgärda Driver Corrupted Expool-fel på Windows 10) med hjälp av guiden nedan.

[РЕШЕНО] Drivrutinen är skadad, Expool-fel på Windows 10

Metod 1: Använd systemåterställning

Du kan använda en systemåterställningspunkt för att återställa datorns tillstånd till ett fungerande tillstånd, vilket i vissa fall kan att korrigera(Åtgärda drivrutin) fel Expool skadad av föraren, in Windows 10 .

Metod 2: Uppdatera Windows 10

1. Tryck på knappen Windows-tangent+ I för att öppna “Inställningar” tryck sedan på “Uppdatering och säkerhet”.(Uppdatering och säkerhet.)

Tryck på Windows-tangent + I för att öppna Inställningar och klicka sedan på ikonen Uppdatering och säkerhet.

2. Klicka på den vänstra sidan av menyn Windows uppdatering.(Windows uppdatering.)

3. Klicka nu på knappen Sök efter uppdateringar(Sök efter uppdateringar)” för att söka efter tillgängliga uppdateringar.

Sök efter Windows-uppdateringar | Snabba upp din LÅNGSAMA dator

4. Om några uppdateringar väntar klickar du på ” Ladda ner och installera uppdateringar.”(Ladda ner och installera uppdateringar.)

Sök efter uppdateringar Windows börjar ladda ner uppdateringar

5. När du har laddat ner uppdateringarna installerar du dem och din Windows kommer att vara uppdaterad.

Denna metod kan fixa Driver Corrupted Expool-fel i Windows 10(Åtgärda Driver Corrupted Expool-fel på Windows 10) eftersom vid uppdatering Windows alla drivrutiner är uppdaterade, vilket verkar lösa problemet i det här fallet.

Metod 3: Avinstallera problematiska drivrutiner

1. Tryck på Windows-tangenten + R och skriv sedan devmgmt.msc och tryck på enter för att öppna Enhetshanteraren(Enhetshanteraren).

enhetshanteraren devmgmt.msc

2. Se sedan till att inga problematiska enheter kontrolleras gult utropstecken.(gult utrop.)

3. Om den hittas, högerklicka på den och välj “Radera”.(avinstallera.)

ta bort okänd usb-enhet (begäran om enhetsbeskrivning misslyckades)

fyra. Vänta(Vänta tills Windows kommer att avinstallera det och sedan starta om datorn för att automatiskt installera om drivrutinerna.

Metod 4: Uppdatera BIOS ( Grundläggande in-/utgångssystem )

Ibland kan uppdatering av ditt system-BIOS fixa detta fel. Att uppdatera BIOS gå till moderkortstillverkarens webbplats, ladda ner den senaste versionen BIOS och installera den.

Vad är BIOS och hur man uppdaterar BIOS

Om du har provat allt, men problemet med USB – Enheten känns inte igen, se den här guiden: Så här fixar du USB-enhet som inte känns igen av Windows.

Metod 5: Reparera Installera Windows 10

Den här metoden är den sista utvägen för om allt annat misslyckas, så är den här metoden säker på att fixa alla problem med din dator. Reparation Installation(Reparationsinstallation) med en uppgradering på plats för att fixa systemproblem utan att radera användardata som finns på systemet. Följ därför den här artikeln för att lära dig hur du enkelt reparerar din Windows 10-installation.(Hur du reparerar Installera Windows 10 enkelt.)

Det är allt, du är framgångsrik fixat Expool skadad av drivrutinsfel på Windows 10(Fix Driver corrupted Expool error on Windows 10) , men om du fortfarande har några frågor angående det här inlägget, ställ dem gärna i kommentarsfältet.

DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL är ett Blue Screen of Death (BSOD)-fel som vanligtvis uppstår från drivrutinsproblem. Nu kan Windows-drivrutinen vara skadad eller föråldrad vilket gör att den här drivrutinen ger Driver corrupted Expool-fel. Det här felet indikerar att drivrutinen försöker komma åt minnet som inte längre finns.

Åtgärda Expool-fel med skadat drivrutin i Windows 10

Datorn kraschar med felmeddelandet DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL på en blå skärm med stoppkoden 0x000000C5. Felet kan uppstå när datorn försätts i viloläge eller viloläge, men det är inte begränsat till detta, eftersom du ibland kan uppleva det här felet plötsligt när du använder din PC. I slutändan måste du fixa det här felet eftersom det kan hämma din dators prestanda, så utan att slösa någon tid låt oss se hur du gör med hjälp av guiden nedan.

[SOLVED] Driver Corrupted Expool-fel på Windows 10

Metod 1: Använd systemåterställning

Du kan använda systemåterställningspunkten för att återställa tillståndet på din dator till ett fungerande tillstånd, vilket i vissa fall kan åtgärda Expool-felet med skadat drivrutin i Windows 10.

Metod 2: Uppdatera din Windows 10

1. Tryck Windows-tangent+ Jag öppnar Inställningar och klickar sedan på Uppdatering och säkerhet.

Tryck på Windows-tangent + I för att öppna Inställningar och klicka sedan på ikonen Uppdatera och säkerhet

2. Från vänster sida klickar menyn på Windows uppdatering.

3. Klicka nu på “Sök efter uppdateringar”-knappen för att söka efter tillgängliga uppdateringar.

Sök efter Windows-uppdateringar | Snabba upp din LÅNGSAMA dator

4. Om några uppdateringar väntar klickar du på Ladda ner och installera uppdateringar.

Sök efter uppdatering Windows börjar ladda ner uppdateringar

5. När uppdateringarna har laddats ner installerar du dem så kommer din Windows att bli uppdaterad.

Den här metoden kanske kan göra det eftersom när Windows uppdateras uppdateras alla drivrutiner, vilket verkar lösa problemet i det här fallet.

Metod 3: Avinstallera problematiska drivrutiner

1. Tryck på Windows-tangent + R och skriv sedan devmgmt.msc och tryck på enter för att öppna Enhetshanteraren.

devmgmt.msc enhetshanteraren

2. Se sedan till att det inte finns några problematiska enheter märkta med a gult utrop.

3. Om den hittas, högerklicka på den och välj avinstallera.

avinstallera Okänd USB-enhet (Device Descriptor Request misslyckades)

4. Vänta tills Windows avinstallerar det och starta sedan om datorn för att automatiskt installera om drivrutinerna.

Metod 4: Uppdatera BIOS (Basic Input/Output System)

Ibland kan uppdatering av ditt system-BIOS fixa detta fel. För att uppdatera din BIOS, gå till din moderkortstillverkares webbplats och ladda ner den senaste versionen av BIOS och installera den.

Vad är BIOS och hur man uppdaterar BIOS

Om du har provat allt men fortfarande har fastnat för problem med USB-enhet som inte känns igen, se den här guiden: Hur man fixar USB-enhet som inte känns igen av Windows.

Metod 5: Reparera Installera Windows 10

Den här metoden är den sista utvägen för om inget fungerar, då kommer den här metoden säkert att reparera alla problem med din dator. Reparera Installera med en uppgradering på plats för att reparera problem med systemet utan att radera användardata som finns på systemet. Så följ den här artikeln för att se hur du reparerar Installera Windows 10 enkelt.

Det är det du har lyckats med Åtgärda Expool-fel med skadat drivrutin i Windows 10 men om du fortfarande har några frågor angående det här inlägget får du gärna fråga dem i kommentarens avsnitt.

Relaterade Artiklar

Back to top button